Haberler

    Abdürrahim Albayrak'ın Trump Sözleri İngiltere'de Manşet Oldu

    Güncelleme:

    Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, "Trump bizi mahvetti, Allah kahretsin onu" ifadesiyle artan döviz kuruna tepki göstermişti. Albayrak'ın sözleri, İngiliz basınından The Sun'a manşet oldu.

    Galatsaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, CNN Türk'te katıldığı bir programda açıklamalar yaparken ABD Başkanı Donald Trump'ı hedef aldı.

    Döviz kuru nedeniyle transfer yapmanın zorlaştığını dile getiren Albayrak, "Amerika'daki var ya bir adam Allah kahretsin. O Allah'ın cezası bizi mahvetti. Hocayla, başkanla beraber çok titiz çalışma içindeyiz. Cicim ayları geçti. Muhakkak transfer yapacağız. Akşamdan sabaha kadar maçı izliyoruz hocayla beraber" dedi.

    "İNŞALLAH BÜTÜN KULÜPLER BU SIKINTIDAN KURTULUR"

    Oyuncu satma konusunda da zorluklar yaşadıklarını belirten deneyimli yönetici, "Bütün kulüpler oyuncu satmak için çaba sarfedecek. Kolay satamıyoruz. Zamanında çok büyük paralar verilmiş. Satmaya kalktığımızda, vereceğimiz kulüpler bu paraların verilmesine yanaşmıyor. Böyle olunca da oyuncuyu elden çıkaramıyorsunuz. İnşallah bütün kulüpler bu sıkıntıdan kurtulur" ifadelerini kullandı.

    "CİCİM AYLARI GEÇTİ"

    Öte yandan Jason Denayer transferi hakkında açıklama yapan Albayrak, "İsim veremem ama başkan, yönetim ve hocayla beraber çok titiz bir çalışma içerisindeyiz. Artık cicim ayları geçti. Hesabımızı çok iyi yapacağız. Bir lira fazla verecek paramız yok. Sabahtan akşama kadar futbolcuların maçlarını izliyoruz. Bakmadan, etmeden oyuncu alma dönemi geçmiştir. Bu, bütün kulüpler için geçerlidir" şeklinde konuştu.

    Öte yandan İngiliz The Sun Gazetesi, Albayrak'ın bu sözlerini manşetten gösterdi:

    Kaynak: Skorer / Spor

    Amerika Birleşik Devletleri Donald Trump The Sun Spor Haberler

    500

    Yorumlar (40)

    tuğba:

    ülkeyi yedi bitirdiler hala tiyatro oynuyorlar halkıda izliyor.

    11
    206
    yanıtYanıtla
    durum:

    o kadar para harcadınız ülkenin paralarını yedirdiniz ortadas bir başarı yok. size bu takımları emanet eden de kapahat. uloan biraz kafanızı çalıştırın. ülke gençliğine yatırım yapmadınız. hala elin adamına sövüyorsunuz. asıl kabahat sizde utanmadan ortaya çıkıyorsunuz. 80 milyonluk bir ülkede yıldız çıkaramayan Trump mu be kardeşim. sizler suçu başkalrına atmayı çok iyi bilirsiniz. 11 yabancı futbolcu ile takım yönettiniz. yeter be . ligler kapatılsın

    8
    204
    yanıtYanıtla
    Rok:

    allah trump a ve ailesine gani gani azap etsin

    194
    2
    yanıtYanıtla
    GeriMobil-IOS:

    Trump abi %50ye dokunma onların bi suçu yok

    0
    161
    yanıtYanıtla
    çarşı bingöl:

    trumpa karşı omuz omuza, bu gemiyi batırmayacağız. trump efendi

    145
    5
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    futbolculara türk lirasıyla anlaşma yapın dolarla almak satmak zorunda değilsiniz isteyen gelir istemeyen gelmez gelenlerde sanki avrupada final oynatmayamı geliyor

    131
    0
    yanıtYanıtla
    ERSOY:

    REIS PARA BASALIM ASGARI UCRETI IKI KATINA ÇIKARALIM BAYRAM ALIŞVERIŞI CANLANSIN KIRIZDEN ZAFERLE ÇIKALIM ALLAHIN YARDIMIYLA INŞALLAH KAZANAN TURKLIRASI OLACAK HERKESE HAYIRLI BAYRAMLAR OLSUN

    120
    6
    yanıtYanıtla
    ERSOY:

    TELAŞA PANİYE GEREK YOK DOLAR IKI KAT ÇIKMIŞSA DEMEKKI ABD BATIYOR İNŞALLAH BIZE DOKUNMAZ BIZ TURK LIRASINA DEVAM BATAN DOLAR YURODUR ONLARDA DEVALASYON OLUYOR

    109
    3
    yanıtYanıtla
    Panik:

    Paniye degil panige, demekki degil demek ki, insallah degil insaallah, yuro degil Avro, onlarda degil onlar da, devalasyon degil devaluasyon, once Turkceyi ogrenelim! (Yurtdisindan yaziyorum klavyem Turkce degil)

    yanıt0
    yanıt1
    Asi:

    Türk parası çok mantıklı gelen gelsin gelmeyeni boşver gitsin

    109
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title