Haberler

Abdi Aktaş ve Hasan Yaşar Tki Tavşanlı Linyitspor'da

Sezon başında takımdan ayrılarak 2. Lig’in yolunu tutan iki efsane isim tekrar yuvaya döndü.

Sezon başında takımdan ayrılarak 2. Lig'in yolunu tutan iki efsane isim tekrar yuvaya döndü. Taraftarın sevgisini kazanan kaptan Abdi Aktaş ve Hasan Yaşar, ikinci yarıda Linyit spor'un başarısı için ter dökecek.

TKİ Tavşanlı Linyit spor'da yönetim, ikinci yarının hesaplarını yaparken teknik direktör Ali Nail Durmuş'un ardından emektar futbolcularıyla da anlaşma sağladı. Sezon başında takımdan ayrılan kaptan Abdi Aktaş ve Tavşanlılı futbolcu Hasan Yaşar ile tekrar anlaşma sağlandığı bildirildi.

Taraftarın gönlünde büyük bir sevgisi bulunan iki ismin devre arası kampına katılacak olması spor severleri memnun etti. Linyitspor basın sözcüsü Özgür Ergöçmen, zor günleri atlatmaya çalıştıklarını söyleyerek takım kurgusunda da yeni bir döneme girildiğini kaydetti.

Sezon başında teknik direktör Ümit Erol Tok'un kadroda düşünmediği iki futbolcunun bu zor günlerde Tavşanlı Linyitspor için ter dökeceğini ifade eden Ergöçmen, "Teknik direktör sorunumuzu Ali Nail Durmuş ile çözdükten sonra, sezon başında Güngören Belediyespor ile anlaşan Abdi Aktaş ve Nazilli Belediyespor ile anlaşan Hasan Yaşar'la da tekrar takımımıza gelmelerini istedik ve anlaşma sağladık. Bu iki futbolcumuz devre arası kampında tekrar kadromuza katılacaklar. Her iki oyuncumuza da gösterdikleri fedakarlıktan dolayı teşekkür ediyorum. Eski kaptanlarımız Abdi Aktaş ve Hasan Yaşar hem genç oyuncularımıza ağabeylik yapacak hem de takımın başarısı için ter dökecekler. Camiamıza hayırlı olsun" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title