Haberler

A Milli Futbol Takımımız, özel maçta Çekya'yı 2-1'lik skorla mağlup etti

Güncelleme:

Perşembe akşamı İskoçya'yı 2-1'le deviren Ay-Yıldızlılar, aynı tarifeyi Çekya'ya uyguladı. Gaziantep'te oynadığımız özel maçta Çekya'yı 2-1'lik skorla devirdik. Ay-Yıldızlılar'ın gollerini Enes ve Hakan kaydetti. Rakibin golü ise Cerny'den geldi. Maçın ilk 5 dakikasını yöneten Cüneyt Çakır da hakemliğe veda etti.

Ay-Yıldızlılar'dan üst üste ikinci galibiyet. Diyarbakır'daki maçta İskoçya'yı 2-1 mağlup eden A Milli Futbol Takımı, Gaziantep'te aynı tarifeyi Çekya'ya uyguladı.

PERDEYİ ENES AÇTI

Maçta perdeyi Enes Ünal açtı. 31. dakikada Cengiz'in ara pasına hareketlenen Enes, şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 56. dakikada Doğan Alemdar, Cerny'nin şutunu kontrol edemeyince maç 1-1'e geldi. 70'te Cengiz'in pasıyla topla buluşan Hakan Çalhanoğlu, şık bir vuruşla galibiyeti getiren golü kaydetti.

A Milli Takımımız, özel maçta Çekya'yı 2-1'lik skorla mağlup etti

ÇAKIR VEDA ETTİ

Türk futbolunun en kariyerli hakemi Cüneyt Çakır ise bu maçta jübile yaptı. Maçın ilk 5 dakikasını yöneten Çakır, alkışlar eşliğinde hakemliği bıraktı.

ARDA GÜLER'DEN İLK

Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler de ilk kez A Milli formayı giydi. Arda, 68'inci dakikada Doğukan Sinik'in yerine oyuna dahil oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Cüneyt Çakır Arda Güler Haberler

500

Yorumlar (1)

Tumbak:

Abartmayın , dişili demekle ne mana veryorsunuz, iskoçya, çekya Kim oluyor? Fransa, Alman, Italy a, Ispanya seviyesinde, olsaydı O zaman dişili ekip dersiniz. Siz dişsizlerle dişlileri kaıştırmmışsınız!

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title