Haberler

A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Ayça Aykaç, Galatasaray Kadın Takımı İstatisik Antrenörü Mert Altıntaş'la evlendi

Güncelleme:

A Milli Kadın Voleybol Takımı ve VakıfBank'ın oyuncularından Ayça Aykaç, İzmir'de düzenlenen törenle Galatasaray Kadın Takımı İstatisik Antrenörü Mert Altıntaş'la evlendi. Nikah törenine Türk voleybolunun önemli isimleri katıldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Kadın Voleybol Milli Takımı'nın başarılı oyuncusu Ayça Aykaç ve Mert Altıntaş'ın nikahını kıydı. Nikah töreninde tarihi şampiyonluk anısına yapılacak anıtın ve İzmir'de kurulması planlanan voleybol lisesinin müjdesini veren Başkan Soyer, "İzmirliler şampiyonlarını asla unutmayacak" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında kupaları kaldırarak tarihe adını altın harflerle yazdıran Filenin Sultanları'ndan Ayça Aykaç'ın nikahını kıydı. Geçtiğimiz hafta A Milli Kadın Voleybol Takımı'yla Tokyo'da Paris Olimpiyatları'nın kapısını aralayan milli sporcu Ayça Aykaç, Galatasaray Kadın Voleybol Takımı İstatistik Antrenörü Mert Altıntaş ile evlendi. Narlıdere'deki Romarin Wedding & More'da düzenlenen nikah töreninde Başkan Tunç Soyer, Ayça Aykaç ve Mert Altıntaş'ın nikah akdini gerçekleştirirken çiftin şahitliğini Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Giovanni Guidetti, Vakıfbank Genel Müdür Yardımcısı ve Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Ferkan Merdan ve Ata Gündüzalp yaptı.

"İZMİRLİLER ŞAMPİYONLARINI ASLA UNUTMAYACAK"

Nikah töreninde genç çifte ömür boyu mutluluk dileyen Başkan Tunç Soyer, "Ben 14 buçuk senedir nikah kıyıyorum ama bu kadar şampiyonun önünde nikah kıymak beni çok heyecanlandırdı. Bize unutulmaz bir zafer yaşatan, bütün Türkiye'ye gurur yaşatan şampiyonlarımız için, onların anısını, zaferini ölümsüz kılmak için önce bir anıt tasarlıyoruz. Sonra da Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı'mızla beraber bu başarıyı sürdürülebilir kılacak bir voleybol lisesi tasarlıyoruz. İzmirliler şampiyonlarımızı asla unutmayacak. Diliyorum ki bütün bir ömür, bu güzel sonbahar akşamında olduğu gibi sevdiklerinizle mutluluk içinde geçsin" ifadelerini kullandı.

"SIRADA OLİMPİYAT ŞAMPİYONLUĞU VAR"

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ise "Sultanlarımız, dünyanın her yerinde mücadele verdiler. Bu ülkeyi ne kadar sevdiklerini, bu ülkenin nasıl gururu olduklarını ispatladılar. Bu zaferi yaşarken de 5 gün sonra burada nikahı olan bir evladımız var. Türk kadınının fedakarca neler yapabildiğini işte bu dört ayda ispatladılar. Bu ülkeye bu güzelliği yaşatıp gururları oldular. Sırada olimpiyat şampiyonluğu var" dedi.

Kaynak: ANKA / Spor

Mert Altıntaş Galatasaray Ayça Aykaç Voleybol İzmir Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title