Haberler

65 Milyon TL'ye 'Şeffaf Çatı' Çözümü!

Güncelleme:

Gençlik Spor Genel Müdürlüğü ile Galatasaray arasındaki Türk Telekom Arena krizi bitmek tükenmek bilmiyor.

- SPORX - Gençlik Spor Genel Müdürlüğü ile Galatasaray arasındaki Türk Telekom Arena krizi bitmek tükenmek bilmiyor! Galatasaray'ın Cluj ile oynadığı Şampiyonlar Ligi maçında yoğun yağmurun stadın zeminini futbol oynanamayacak bir hale getirmesi, stadın üstünün kapatılması konusunu bir kez daha gündeme getirmişti. GSGM ile Galatasaray Kulübü arasında yapılan ek protokolün 8. maddesinin p bendine göre Galatasaray stadın üstünü kapatacak çatı aksamını bu sözleşmenin imzalandığı 14 Ocak 2011 tarihinden itibaren 24 ay içinde tamamlamak zorunda olduğu belirtilmişti.

Galatasaray Kulübü, bu durumu reddetse ve bu yükümlülüğü belirli tarihler arasında yerine getirmek için herhangi bir zorunluluklarının olmadığı yönünde görüş bildirse de GSGM'nin bu konudaki kararlılığı devam ediyor. Türk Telekom Arena'nın çatısının kapatılmaması durumunda 65 milyon TL'ye yakın cezai yaptırıma maruz kalacağı belirtilen sarı-kırmızılı yönetim, bu cezai yaptırım ile karşı karşıya kalmamak için yeni bir formül üretti. Türk Telekom Arena'nın çatısının yapılması için teknik çalışmalara başlayan ve ilk etapta yabancı bir analiz ekibini Aralık ayında İstanbul'a davet eden sarı-kırmızılı yönetim, öncelikli olarak çatının yapılabilir olup olmadığını tespit ettirecek. Çatını yapılabilirliğinin analiz edilmesinin ardından harekete geçecek olan sarı-kırmızılı yönetim, öncelikli olarak stadın çatısını şeffaf olarak yaptırmak istiyor. Stadın çatısının şeffaf olarak yaptırmak isteyen yönetim, böylelikle hem 10 milyon dolarlık çatı maliyetini düşürmüş olacak hem de zeminin her gün ışık almasını ve doğal olarak da bozulmamasını sağlayacak.

AMSTERDAM ARENA - ŞEFFAF ÇATI

Kaynak: Sporx.com / Spor

Türk Telekom Arena Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title