Haberler

5. Uluslararası MarmaRUN Koşusu İstanbul'da Gerçekleştirilecek

Güncelleme:

Marmara Üniversitesi Mezunlar Ofisi Koordinatörlüğü tarafından düzenlenecek olan 5. Uluslararası MarmaRUN Koşusu, 8 Ekim'de İstanbul'da gerçekleştirilecek. 10 kilometrelik yarış, Anadolu Hisarı Küçüksu Kasrı önünden başlayacak ve Çubuklu İskelesi'nden dönerek başlangıç noktasında tamamlanacak. Organizasyon, 18 yaşından büyüklerin katılımına açık olacak.

İSTANBUL,

Marmara Üniversitesi Mezunlar Ofisi tarafından organize edilen 5. MarmaRUN Koşusu, 8 Ekim Pazar günü koşulacak. Anadolu Hisarı Küçüksu Kasrı önünden saat 08.00'de başlayarak sahil boyunca devam edilip Çubuklu İskelesi'nden dönülerek tekrar kasrın önünde bitecek olan koşu, 18 yaşından büyük herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecek.

Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kurt, 140 yıllık üniversitenin spor alanında gösterdiği ulusal ve uluslararası başarılarda öncü kurum olduğunu ve MarmaRUN organizasyonunun uluslararası marka olma yolunda Cumhuriyetimizin 100. yılında önemli adımlar atarak devam etmekte olduğunu ifade etti.

Kurt ayrıca, spor yapmayı ve koşmayı sevenleri 8 Ekim pazar günü Anadolu Hisarı Kampüsü'nde beklediklerini; öğretim üyeleriyle, mezunlarıyla, öğrencileriyle ve vatandaşın katılımıyla gerçekleşecek olan koşunun yarış severler için güzel bir etkinlik olması dileklerini belirtti.

Bu tip spor organizasyonlarının; insanları bir araya getirerek, sosyalleşmelerine katkı sunmak açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Prof.Dr.Mustafa Kurt; güzel hatıralar biriktirmek için 5. MarmaRUN'ının koşu güzergahı ve lokasyon açısından çok iyi bir fırsat olduğunu ve kendisinin de 1. ve 2. MarmaRUN'da koştuğunu söyledi.

Üniversitenin Mezunlar Ofisi Koordinatörü ve 2018 de MarmaRUN projesini başlatan Prof. Dr. Bülent Yılmaz ise böyle bir etkinliğe imza atmaktan dolayı çok memnun olduğunu dile getirdi. Katılımcıların spor ile birlikte güzel bir hafta sonu geçirebilmeleri ve hatırlanacak güzel anılarla etkinlik alanından ayrılmaları için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını ifade ederek, uluslararası bir marka yaratma yolunda ilerlediklerini belirtti.

"Cumhuriyetimizin 100. yılında MarmaRUN 10k uluslararası statüde koşulacak ve uluslararası arenada da boy gösterecek" diyen Yılmaz, sorumluluklarının daha da arttığını ve uluslararası statüde İstanbul'un Boğaz'daki parkurunu tüm dünya sporcularına duyurma mutluluğunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Marmara Üniversitesi Marmara Üniversitesi Anadolu Hisarı İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title