Haberler

27. Golf Mad Golf Turnuvası Serik'te Başladı

Güncelleme:

Serik'e bağlı Belek turizm merkezinde düzenlenen 27. Golf Mad Golf Turnuvası başladı. 23 ülkeden 43 profesyonel ve 172 golfçünün mücadele edeceği turnuva üç gün sürecek.

Antalya'da Golf Mad Golf Turnuvası başladı

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- ANTALYA'nın Serik ilçesinde düzenlenen 27. Golf Mad Golf Turnuvası başladı.

Serik'e bağlı Belek turizm merkezinde bulunan Cullinan Golf Kulübü sahalarında 23 ülkeden 43'ü profesyonel 172 golfçünün mücadele edeceği 27. Golf Mad Golf Turnuvası üç gün sürecek. Turnuvaya profesyonel golfçü Simon Dyson ile Türkiye Golf Federasyonu Başkan Yardımcısı Mehmet Dora, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Üçdan, turizmciler Mehmet Aygün ve Fesih Tamince gibi isimler de katıldı.

Organizasyon sorumlusu Bekir Kara, turnuva formatının 1 profesyonel, 3 amatör golfçüden oluşan takım oyunu olduğunu belirterek, "23 ülkeden 172 golfçü yarışacak. Bu golfçülerden 43'ü profesyonel, diğerleri ise amatör. Turnuvayı dereceyle bitiren profesyonel golfçüler toplam 60 bin Euro ödülün sahibi olacak. Ayrıca amatör golfçülere otelde konaklama ile uçak bileti ödüllerimiz var. 6 defa Avrupa şampiyonu olmuş Simon Dyson ve Avrupa Turu'nda şampiyonluk yaşamış olan İrlandalı Damien McGrane gibi golfçüler burada yarışacak. Turnuvanın kış döneminde bölge turizmine katkı sağlamasını amaçlıyoruz" dedi.

Turnuva, 9 Aralık Cumartesi günü düzenlenecek ödül töreniyle sona erecek. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Etkinlikler Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title