Haberler

2024 Paris Olimpiyat Oyunları Meşalesi Tanıtıldı

Güncelleme:

Fransa'da düzenlenmesine bir yıl kala 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda kullanılacak meşalenin yapım aşamasındaki ana gövdesi tanıtıldı. Fransız tasarımcı Mathieu Lehanneur'ün çizimini yaptığı ve Arcelor Mittal tarafından metalden üretilen meşalenin gövdesi, klasiklerinden farklı bir tasarıma sahip. Oval, ortası bombe demir boruya benzeyen meşale, olimpiyatlarda 10 bin kişinin elinde dolaşacak. Yapımı henüz tamamlanmayan ve 10 parçadan oluşan meşalenin alev alacak bölümlerinin de yakında tanıtılması bekleniyor.

Fransa'da düzenlenmesine bir yıl kala 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda kullanılacak meşalenin yapım aşamasındaki ana gövdesi tanıtıldı.

Fransız Le Parisien gazetesinin internet sitesinde, Organizasyon Komitesinin meşalenin tasarımını takdim ettiği video yayınlandı.

Fransız tasarımcı Mathieu Lehanneur'ün çizimini yaptığı ve Arcelor Mittal tarafından metalden üretilen meşalenin gövdesi, klasiklerinden farklı bir tasarıma sahip.

Oval, ortası bombe demir boruya benzeyen meşale, olimpiyatlarda 10 bin kişinin elinde dolaşacak.

Yapımı henüz tamamlanmayan ve 10 parçadan oluşan meşalenin alev alacak bölümlerinin de yakında tanıtılması bekleniyor.

Fransa'da 26 Temmuz 2024'te başlayacak Paris Olimpiyat Oyunları 11 Ağustos'a kadar sürecek.

Kaynak: AA / Spor

Arcelor Fransa Paris Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title