Haberler

1930 Bafraspor'da Erçevik Dönemi

Güncelleme:

Spor Toto 3. Lig takımlarından 1930 Bafraspor'da Teknik Direktör Cahit Erçevik dönemi başladı.

Spor Toto 3. Lig takımlarından 1930 Bafraspor'da teknik direktör Cahit Erçevik dönemi başladı.

Bir süredir alt yapı hocası Zekeriye Köklükaya yönetiminde çalışmalarını sürdüren 1930 Bafraspor, teknik direktör Cahit Erçevik ile anlaştı. 2012-2013 sezonunda Kayseri Şekerspor'u 3. Lig'e çıkaran Cahit Erçevik, 1930 Bafraspor'la ilk idmanına çıktı. Futbol hayatına Güngören Belediyespor'da başlayan Cahit Erçevik, sırasıyla Kütahyaspor, Uşakspor, Gençlerbirliği, Adıyamanspor, Şanlıurfa Belediyespor, Eskişehirspor, Marmaris Belediye, Muğlaspor, Kırıkkale, Ankara Tarım Kredi gibi takımlarda profesyonel olarak oynadı. 17 yıllık profesyonel yaşamının sonunda 4 yıldır teknik direktör olarak görev yapan Erçevik, zor bir görev üstlendiğini ve bunun üstesinden gelmek için çalışmalarını sürdüreceğini söyledi. Erçevik, "Kötü gidişattan dolayı oluşan futbolcularımızın üzerindeki baskı ve stresi atarak bu takımı layık olduğu yere taşıyacağız" dedi.

Teknik direktör Cahit Erçevik'in yardımcılığına Sabri Çetin, kaleci antrenörlüğüne ise Şıhhamit Sayıcı getirildi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kayseri Şekerspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title