Haberler

15 dakikada 4 gol atmayı başaran Lewandowski tarihe geçti

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'in Kızılyıldız'ı deplasmanda 6-0 mağlup ettiği maçta Lewandowski, dünyada şimdiye kadar hiçbir futbolcunun daha önce yapamadığı bir başarıya imza atarak tarihe geçti.

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Bayern Münih, deplasmanda Kızılyıldız ile karşılaştı. Alman ekibinin 6-0 gibi farklı bir sonuçla galip geldiği karşılaşmada Robert Lewandowski, 15 dakikada 4 gol birden atarak dünyada hiçbir futbolcunun henüz gerçekleştiremediği kırılması güç bir rekora imza attı.

REKORUN SAHİBİ OLDU

Karşılaşmaya fırtına gibi başlayan Bayern Münih, 14. dakikada Leon Goretzka ile 1-0 öne geçti. İlk yarısı bu sonuçla sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında Lewandowski sahneye çıktı. Tam anlamıyla şov yapan Polonyalı golcü, biri penaltıdan olmak üzere dört gole imza attı. Bayern Münih'in son golü Corentin Tolisso ile 89. dakikada geldi. Lewandowski, attığı dört golle sadece Bayern Münih'in farklı galibiyetine katkıda bulunmadı, inanılması güç bir de rekorun sahibi oldu.

15 dakikada 4 gol atmayı başaran Lewandowski tarihe geçti

15 DAKİKADA 4 GOL ATMAYI BAŞARDI

Bayern Münih'in 53. dakikada kazandığı penaltıda topun başına geçen Lewandowski, farkı ikiye çıkaran golü ağlara bıraktı. Bu golden sonra takımının hücum hattında ağırlığını ortaya koyan Lewandowski, peş peşe ağları sarsmaya devam etti. 60, 64 ve 68. dakikalarda üç kez daha sahneye çıkan yıldız golcü, 15 dakikada içinde dört gole imza atmayı başardı. Lewandowski böylece, Şampiyonlar Ligi'nde bir maçta en kısa sürede 4 gol atan oyuncu oldu.

Bu sonuçla Bayern Münih, puanını 15 yaparak B Grubu'nu lider bitirmeyi garantiledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bayern Münih Haberler

Bakmadan Geçme

Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ömer 55. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 6-7 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Selahaddin Eyyubi 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 6 Mayıs Pazartesi 2024? Survivor kim kazandı? 6 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Gama Beyin Dalgaları: Ne İşe Yarar ve Nasıl Artırılır? Kabine toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, devam ediyor mu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (13)

En buyuk Galatasaray:

Onlarda Lewandowski varsa, bizdede Falcao var!

15
11
yanıtYanıtla
Falcao''nun Asistanı:

Bir de görebilsek şu Falcao''yu!! Adam oynamadan para kazanıyor!

yanıt10
yanıt1
123:

dünyanın en iyi forvet oyuncusu . . .

17
3
yanıtYanıtla
Batı2Tribün:

Galatasaray a gelse 15 maçta hiç gol atamaz :D

12
3
yanıtYanıtla
NAMIK KEMAL:

Çok komiksin la sen valla cem yılmazın cebinden mi alıyorsun bu espirileri??

yanıt2
yanıt0
Mammut 17:

BIZIMKİLER BİR GOL ATARSA GECE KULÜBÜNDE SABAHLAR YILDIZ BÖYLE BİR ŞEYDİR

13
1
yanıtYanıtla
ad:

falcao kesinlikle daha iyi

4
4
yanıtYanıtla
gerçek:

bunlar futbolcu:bizimkiler daha futbolculuğu meslek olarak görmüyorlar kişimdi sorarım size dışarıdan gelen futbolcu mesleğin gerektiği futbolcu olurken bizimkiler ''parayı'' buldular mı herşey değişiyor oturması kalkması davranışı vb. yani bizde futbolculuk bir meslek değil.

4
1
yanıtYanıtla
Ankara:

Arda turan gibi baş ve kötü bir örnek...

yanıt2
yanıt0
Gizem:

Valla Rabia işareti yaptı sandım :D

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title