Haberler

Amatör Maçta 11 Futbolcu Kırmızı Kart Gördü, Maç Tatil Edildi!

Güncelleme:

Sakarya Birinci Amatör Liginde Küçücek Beldespor - Akyazı Çınarlık Gençlikspor maçında oyuncular arasında kavga çıktı. Taraftarların da karıştığı kavgada 11 oyuncu kırmızı kart gördü.

Sakarya 1. Amatör Liginde mücadele eden Küçücek Beldespor ile Akyazı Çınarlık Gençlikspor karşı karşıya geldi. Mücadele sırasında oyuncular arasında kavga çıktı. Yaşanan kavgaya taraftar da karıştı. Çıkan kavga sonrasında olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çıkan kavgayı müdahale ederek sonlandırırken, yaşanan olay sonrası her iki takımdan toplamda 11 futbolcu kırmızı kart gördü ve maç tatil edildi. Her iki takımda oyuncu sayısı 7'den aşağı düşmesinden dolayı 2 takım da hükmen mağlup sayıldı.

"İKİ TAKIM OYUNCULARINA CEZA YAĞDI"

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Disiplin Kurulu, yaşanan olaylar nedeniyle her iki takımın oyuncularına ceza yağdırdı. Küçücek Beldespor'da Tarık Aziz Demirci'ye üç maç, Şükrü Aydemir, Samet Kılıç, Yunus Çetin, Ferdi Akın, Şefik Yıldız, Emre Yazıksız ve Muhammet Çetin'e ikişer maç ceza verildi. Akyazı Çınarlık Gençlikspor'da ise Bilal Genç'e 5 maç, Muhammet Kurt, Muhammet Oruç, Onur Eyüp ve Yusuf Kurt'a ikişer maç Hasan Öztürk'e 1 maç oynamama cezası verildi. Ali Ramazanoğlu'na ise hak mahrumiyeti cezası kesildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Çınarlık Sakarya Akyazı kavga Spor Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır?
500

Yorumlar (9)

zeynep aşkım:

normal büyükler den görüyorlar hasan şaşa fatihterime mesaj vermişler gelin bizi izleyin diye

10
1
yanıtYanıtla
Rrrrrrr:

Rezaletlet zaten futbol oynamiyorlar turk futbolu bitmis

7
0
yanıtYanıtla
emre:

PAZARDA ELMA ARMUT SATSINLAR ALIN BUNLARI BU ISI YAPMASINLAR

6
0
yanıtYanıtla
GERÇEK SAKARYALI:

TERBİYESİZLER

6
0
yanıtYanıtla
Firat:

Neyine bu kavga?

4
0
yanıtYanıtla
büşra:

Dünya 5 ten büyüktür

1
0
yanıtYanıtla
Alanyalı:

Hay oynayacaginiz topa hepiniz bir ronaldosunuz koçlarım şampiyonlar ligi takımında yok bu kadar heyecan vurduğunuz gol olsun canlar

0
0
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Işte..buyrun..Oyunculara en az 6 ay ceza ve ev sahibi takìma 1 000 000 TL Para cezasì verilmeli! Sahada Kavga, Küfür,Şiddet olursa, Takìmlarì Ceza yadìrcan! Belki ozaman Adam olurlar! Ödenen Para Cezasìnì da TFF değişik ihtiyaç duyan Çocuk, Kadìn Derneklerine veya bir Okula yardìm Eder!

0
0
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

bunları çoğunun eline silah versen belki düşmana böyle müdahalede bulunmaz. DERDİNİZ NE SPORMU YAPMAK YOKSA ŞARLATANLIK MI ?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title