Haberler

Spor Toto Süper Lig'de 2. Haftanın Ardından

Spor Toto Süper Lig’de 2. hafta dün oynanan Galatasaray-Osmanlıspor mücadelesinin ardından sona erdi.

Spor Toto Süper Lig'de 2. hafta dün oynanan Galatasaray-Osmanlıspor mücadelesinin ardından sona erdi.

Spor Toto Süper Lig'de 2. hafta heyecanı sona ererken, yaşanan sürpriz sonuçlar damga vurdu. 2. hafta Beşiktaş - Trabzonspor mücadelesine sahne olurken, bordo-mavililer Atatürk Olimpiyat Stadı'ndan 2-1 üstünlükle ayrılmayı başardı. İlk hafta Bursaspor'u mağlup eden Karadeniz ekibi ligde 2'de 2 yaparken, sezona Mersin İdmanyurdu deplasmanında alınan 5-2'lik galibiyetle başlayan Beşiktaş'ta ise yıldız oyuncu Quaresma'nın kırmızı kartı tartışma konusu oldu. 45. dakikada rakibine yaptığı sert hareket sonrası sarı kartla cezalandırılan Portekizli yıldız, 56. dakikada kullanacağı serbest vuruşta hakemin düdüğünü beklemeyince ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Yaşananların ardından camiada bir kesim Quaresma'nın disiplinsiz davrandığını savunurken, diğer bir kısım ise oyuncuya sahip çıktı. Mücadelede Beşiktaş'ın golünü Ricardo Quaresma kaydederken, Trabzonspor'un golleri ise Yusuf Erdoğan ve Erkan Zengin'den geldi.

FENERBAHÇE 1 PUANI ZOR KURTARDI

Bir diğer 2. hafta mücadelesi ise transfer döneminin şampiyonu Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor arasında oynandı. Rize'de karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesinde Fenerbahçe 18. dakikada Hollandalı yıldız Van Persie ile 1-0 öne geçti. 32. dakikada ev sahibi ekip penaltı atışı kazanırken, akıllara ilk hafta Hikmet Karaman ile Kweuke arasında yaşanan tartışma geldi. Karaman Gençlerbirliği mücadelesinde kazanılan penaltıyı Deniz Kadah'ın kullanmasını istemiş, ancak Kweuke kendisini dinlemeyerek penaltıyı gole çevirmişti. Rizespor'da bu kriz aşılırken, bu kez topun başına tribünlerin Kweuke ısrarına rağmen Deniz geldi. Deniz'in penaltısını Volkan Demirel çıkarırken, Rizespor'da yeni bir tartışmanın fitili ateşlendi. Mücadele Simon Kjaer'in kendi kalesine attığı golle 1-1 berabere tamamlandı.

SON ŞAMPİYON GALİBİYET GÖREMEDİ

Son şampiyon Galatasaray dün akşam TT Arena'da ligin yeni ekiplerinden Osmanlıspor'u konuk etti. Sarı-kırmızılılar için kağıt üzerinde kolay görünen karşılaşma hüsranla sona erdi. Maça oldukça baskılı başlayan Aslan, 30. dakikada Serdar Deliktaş'ın golüne engel olamadı. 41'de Selçuk İnan ile skora dengeyi getiren Galatasaray, 50. dakikada Gabriel Torje'nin golüyle bir kez daha geriye düştü. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmayınca mücadele Başken ekibinin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla ilk hafta Sivas deplasmanından 2-2 berabere ayrılan sarı-kırmızılılar ligde henüz galibiyetle tanışamadı.

ETO'O YİNE ATTI

Antalyaspor'un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o 2. haftayı da boş geçmedi. İlk hafta Medipol Başakşehir deplasmanında 3-2 kazanılan mücadelede 2 gol atma başarısı gösteren golcü oyuncu, 3-1 kazanılan Gençlerbirliği mücadelesinde de 1 gol kaydetti. Bir dönem Barcelona, Inter, Chelsea formaları giyen yıldız oyuncu, böylece iki maçta 3 gol atma başarısı gösterdi. Eto'o gol krallığında 3'er golü bulunan Beşiktaşlı Cenk Tosun ve Eskişehirsporlu Teofanis Gekas ile zirvede yer aldı.

LİDER KASIMPAŞA

2. haftanın ardından Spor Toto Süper Lig'in lideri 2'de 2 yapan Kasımpaşa oldu. Kasımpaşa'yı yine 6'şar puana sahip Antalyaspor ve Trabzonspor izledi. Fenerbahçe 4 puanla 5. sırada yer alırken, 3 puanlı Beşiktaş 8., 1 puanı bulunan son şampiyon Galatasaray ise 13. sırada kaldı. Henüz puanları bulunmayan Medipol Başakşehir, Bursaspor, Gençlerbirliği ve Mersin İdmanyurdu ise sırasıyla son 4 sırayı aldı.

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında alınan toplu sonuçlar ise şöyle:

Kasımpaşa - Medipol Başakşehir: 1-0

Kayserispor - Torku Konyaspor: 1-1

Akhisar Belediyespor - Mersin İdmanyurdu: 2-0

Beşiktaş - Trabzonspor: 1-2

Eskişehirspor - Medicana Sivasspor: 4-2

Bursaspor - Gaziantepspor: 0-1

Antalyaspor - Gençlerbirliği: 3-1

Çaykur Rizespor - Fenerbahçe: 1-1

Galatasaray - Osmanlıspor: 1-2 - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title