Haberler

    Spor Toto Süper Lig: Çaykur Rizespor 3-1 Akhisar Belediyespor

    Süper Lig'in 32. haftasında evinde Akhisar Belediyespor'u konuk eden Rizespor, sahadan 3-1 galibiyetle ayrıldı ve ligde kalmayı garantiledi.

    Kazanması halinde ligde kalması garanti olacak olan Rizespor maça baskılı başladı ancak golü ilk yarının son anlarında Kweuke'nin şık kafa golüyle buldu.

    Karşılaşmanın ilk yarısı Rizespor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

    İkinci yarıda hız kesmeyen Karadeniz ekibi, 50. dakikada bu kez Deniz Kadah ile golü buldu.

    Akhisar Belediyespor'un bu gole cevabı gecikmedi. 55. dakikada Kadir Keleş'le farkı bire indiren Ege tamsilcisi, maça tutunmayı başardı.

    Karşılaşmanın son 10 dakikalık bölümüne girilirken gol için yüklenen Akhisar'ın defansında verdiği açığı iyi değerlendiren Sercan Kaya, Rizespor'u rahatlatan golü kaydetti ve maçın skorunu belirledi. 3-1.

    Bu galibiyetle puanını 34'e yükselten Rizespor, en yakın rakibi Balıkesirspor ile arasındaki farkı 8'e yükseltti ve ligde kalmayı garantiledi. Lige ilk veda eden Kayseri Erciyesspor'un ardından ligden düşen diğer takımlar ise Kardemir Karabükspor ve Balıkesirspor oldu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Akhisar Belediyespor Karadeniz Spor Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    Akhisar lımobilWeb@haberler.com:

    Geçen yıl süper bir kadromuz vardı. EmrahEren Çağdaş OumarNiasse Sonko Emin... Bir takım ancak böyle perişan edilir. Eğer geçen seneki kadroya bir iki takviye yapılsaydı bu kötü ligde ilk 6 da bulunmamız içten değildi. Boş adamlara güvenip şu takımı sırtlayanları göndermenin sonucu bu

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title