Haberler

Anadolu Efes, Fenerbahçe'yi 93-84 Yendi

Güncelleme:

Türkiye Ligi'nde Anadolu Efes, evinde Fenerbahçe'yi 93-84 yendi. Karşılaşmada en skorer isim 25 sayıyla Ali Muhammed oldu.

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 12. haftasında Anadolu Efes, Fenerbahçe'yi 93-84 yendi. Bu sonuçla bir maçı eksik Anadolu Efes, 8. galibiyetini elde etti. Fenerbahçe ise 5 maç aradan sonra kaybederek, 4. yenilgisini yaşadı.

FENERBAHÇE İLK PERİYODU ÖNDE TAMAMLADI

THY Avrupa Ligi'nde mücadele eden iki takımın karşı karşıya geldiği maça Anadolu Efes, Diebler ve Saric'in etkili oyunuyla başladı. Fenerbahçe de rakibine Vesely, Ali Muhammed ve Datome'yle karşılık verince ilk 5 dakika 12-12 geçildi. Çeyreğin sonunda daha etkili oynayan Fenerbahçe, ilk periyodu 24-19 önde tamamladı.

ANADOLU EFES GAZA BASTI

İkinci çeyrekte takımlar yüksek şut yüzdesiyle oynadı. Boyalı alanda rakibini zorlayan Anadolu Efes, dış şutlarda da etkili olarak 13. dakikada öne geçti: 35-33. Fenerbahçe, Anadolu Efes'te Heurtel'in skorer oyununa Ali Muhammed ve Datome ile karşılık verince ilk yarı 50-50 tamamlandı. Oldukça tempolu geçen ikinci çeyrekte Anadolu Efes 31-26'lık üstünlük kurdu.

Üçüncü çeyrek karşılıklı basketlerle başladı ve 25. dakikada Anadolu Efes 59-56'lık üstünlük kurdu. Heurtel'in üst üste basketleriyle 9-0'lık seri yakalayan lacivert-beyazlılar, 28. dakika içinde ilk kez farkı çift hanelere taşıdı: 68-56. Ali Muhammed ile Bogdanovic'in dış şutlarıyla maça tutunan Fenerbahçe, çeyreğin sonunda farkı 6'ya indirdi ve Anadolu Efes final periyoduna 70-64 üstün girdi.

SON SÖZÜ ANADOLU EFES SÖYLEDİ

Son çeyrekte Heurtel'in yönlendirdiği hücumlardan sayılar bulan Anadolu Efes, 34. dakika içinde farkı tekrar çift hanelere (78-66) çıkardı. Oyundan kopmayan Fenerbahçe, Bogdanovic'in sayılarıyla son 2 dakikada farkı 6'ya indirdi: 83-77. Son bölümde taktik faullerde hata yapmayan Anadolu Efes sahadan 93-84 galip ayrıldı.

EN SKORER İSİM ALİ MUHAMMED

Maçın en skorer ismi Fenerbahçe'de 25 sayı kaydeden Ali Muhammed oldu. Anadolu Efes'te ise Heurtel 21 sayıyla galibiyette başrol oynadı.

Öte yandan Fenerbahçe'de Jan Vesely, 5. faulünden sonra teknik faul aldı. Vesely maçtaki ikinci teknik faulünü aldığı için maçın son anlarını bencin dışında seyretti. Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic maçtan sonra hakemlere yönetimleri nedeniyle tepki gösterdi.

Kaynak: AA / Spor

Anadolu Efes Abdi İpekçi Jan Vesely Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title