Haberler

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakırspor A.Ş.'de yarın ki Kırıkhanspor maçı için tek hedefi 3 puan olarak belirlendi.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakırspor A.Ş.'de yarın ki Kırıkhanspor maçı için tek hedefi 3 puan olarak belirlendi.

Çarşamba günü deplasmanda Bafraspor'u 5-1 yenen Diyarbakırspor A.Ş., 4 gün içindeki ikinci deplasman maçına yarın Kırıkhan'da çıkacak. Ligin orta sıralarda yer alan ekiplerinden Kırıkhanspor'a misafir olacak Diyarbakır ekibi, 3 puan alarak şampiyonluk iddiasını devam ettirmek istiyor.

Dün İskenderun'a giderek burada kampa giren Diyarbakırspor A.Ş.'de sakat olan Baran dışında eksik yok. Takım ise mutlak 3 puana kilitlendi.

Teknik Direktör Fethi Çokkeser, şampiyonluk için çekiştikleri Keçiörengücü'nün puan kaybetmesini beklediklerini ancak daha önemli olan kendi maçlarını kazanmak olduğunu söyledi. Çokkeser, "Keçiörengücü'nün alacağı sonuç önemli ama hepsinden önce biz kazanmalıyız. Çok zorlu bir deplasmanda puan mücadelesi vereceğiz. Buraya kazanmak için geldik. Futbolcularıma güveniyorum. Aslanlar gibi mücadele ederek galibiyet alacaklardır" dedi.

Kırıkhan İlçe Stadı'nda Pazar günü saat 14.30'da başlayacak maçı Malatya bölgesi hakemi Mustafa Burak Er yönetecek. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Diyarbakırspor Kırıkhanspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title