Haberler

Spor Toto 2. Lig

Ligin ilk yarısının son hafta maçında kendi sahasında Sarıyer’le 0-0 berabere kalan Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, oynanan futboldan memnun kalırken, sonuca ise üzüldü.

Ligin ilk yarısının son hafta maçında kendi sahasında Sarıyer'le 0-0 berabere kalan Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, oynanan futboldan memnun kalırken, sonuca ise üzüldü.

Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Aslan, izleyenlerin zevk aldığı bir karşılaşma oynadıklarını belirterek, takımın mücadelesinden memnun kaldıklarını söyledi. Aslan, "Şampiyonluk hedefiyle kurulmuş iyi bir takımla oynadık. Maçı izlemeye gelenlerin ortaya konulan mücadeleden memnun kaldığını düşünüyoruz. Bizim de rakibimizin de pozisyonları vardı. Hücum bölgesinde biraz daha etkili olabilseydik kazanan taraf olurduk ama bunu başaramadık. Ortaya konulan mücadeleden dolayı futbolcularımızı tebrik ediyoruz" dedi.

ESKİŞEHİRSPOR MAÇI İÇİN YARIN ESKİŞEHİR'E GİDİLECEK

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'ndaki ikinci maçında Çarşamba günü Eskişehirspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Büyükşehir Belediyespor, bugün hafif bir yenileme idmanı yaptı. Bugün uçakla Ankara'ya gidecek olan Diyarbakır ekibi, oradan da karayolu ile Eskişehir'e geçecek. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Büyükşehir Belediyespor Mehmet Aslan Diyarbakır Sarıyer Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title