Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, Yeni Malatyaspor'un büyük bir aile olduğunu kaydederek, takımı hedefine ulaştırmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, Yeni Malatyaspor'un büyük bir aile olduğunu kaydederek, takımı hedefine ulaştırmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Nurettin Soykan Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Uğur, "Gerçekten Malatyaspor dediğiniz zaman, 32 yıllık bir futbol geçmişi geliyor aklıma. Benim profesyonellik dönemimden bugüne kadar, lige damgasını vuran çok köklü bir takıma geldiğim için çok mutluyum. Her zaman alt liglerde görev yapmak farklı olur. Ama benim anlayışıma göre öyle takımlar vardır ki, hangi ligde olduğuna bakılmaz. Malatyaspor da o yüzden bizim için önemli. Hangi ligde olduğuna bakmadan bu güzel görevi üstlendik. İnanıyorum ki ligi bitirmek istediğimiz yerde bitirecek bir mücadele içinde olacağız. Mücadelemizi de hep beraber başaracağız. Hep birlikte aynı şeyi düşünerek Yeni Malatyaspor'u bir üst lige çıkaracağız" dedi.

"GÖREVİ KABUL ETME NEDENİM BU TAKIMIN ADININ MALATYASPOR OLMASIDIR"

Tecrübeli teknik adam, Yeni Malatyaspor'un büyük bir camia olduğunu kaydederek, "Bizim işimizle ilgili hiçbir endişemiz yok. Burayı kabul etme nedenlerimizden en önemli faktör de, bu takımın adının Malatyaspor olmasıdır. Açık yüreklilikle söylüyorum başarılı olacağıma inanmamış olsaydım bu görevde olmazdım. Görünen tablo Yeni Malatyaspor'u istenilen yere getirecek bir tabloydu. O yüzden Yeni Malatyaspor'u tercih ettim. Nasıl Malatyaspor taraftarı üst ligde görmek istiyorlarsa, yeni göreve başlamasına rağmen o arzu ve istek başkanımızda da mevcut. Tabi zorlu süreç var. Zorlukları da hep birlikte aşarak Yeni Malatyaspor'u daha güzel yerlere getireceğiz. Yeni Malatyaspor bu lige yakışmıyor açıkçası. Konunun özü budur" şeklinde konuştu.

"FİZİK KAPASİTESİNİN ÖN PLANA ÇIKACAĞI BİR LİGDEYİZ"

Fizik gücünün ön plana çıktığı bir ligde yer aldıklarını dile getiren Uğur, "Transferler raporunu yönetime verdim. Görüşmeler devam ediyor. Süper ligdeki gibi müsabakalar burada oynanmıyor. Yeni Malatyaspor'un bulunduğu lig farklı bir lig. Genel olarak fizik kapasitenin ön plana çıktığı bir ligde oynayacağız. O yüzden transfer politikasının bu lige uygun olarak yapılmasını düşünüyorum. Zaten çalışmalarımızı da o doğrultuda yürütüyoruz. İnşallah kısa sürede transfer görüşmelerimizi noktalayıp yolumuza bakarız" diye konuştu.

Kamp programı konusunda da kısa bir süre gecikme yaşadıklarını hatırlatan Uğur, "Kamp programımız biraz gecikti. Gönül ister ki bir hafta önce başlayalım. Futbolcuları daha erken kampa alalım. Bir haftalık gecikmeyi kapatmak adına hızlı bir çalışma içine girmeliyiz. Antrenmanlarını ona göre yapacağız. Kamp programında kayıp olan bir haftayı kapatacağız" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title