Haberler

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig’de Kahramanmaraş ve Düzyurtspor mağlubiyetleriyle Play-off yolunda ağır yara alan Kocaeli Birlikspor’da moraller bozuldu.

Spor Toto 2. Lig'de Kahramanmaraş ve Düzyurtspor mağlubiyetleriyle Play-off yolunda ağır yara alan Kocaeli Birlikspor'da moraller bozuldu. Teknik direktör İsmail Ertekin mücadelelerini sürdüreceklerini söyledi.

Ligde 3 hafta üst üste seri galibiyetler alarak, Play-off yolunda büyük şans yakalayan Kocaeli Birlikspor, ertelenen Diyarbakır Belediyespor karşılaşması sonrası, beklediği sonuçları bir türlü alamadı. Ertelenen Diyarbakır Belediyespor karşılaşmasının ardından önce Kahramanmaraşspor'a daha sonra da Düzyurtspor'a yenilen Kocaeli Birlikspor, taraftarlarda hayal kırıklığına yol açtı.

Düzyurtspor karşılaşmasının ardından ilk kez konuşan tecrübeli teknik direktör İsmail Ertekin ise, "Son ana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Düzyurtspor karşısında kötü bir oyun sergiledik. Maçın başında yediğimiz golle oyuna geride başladık. Oyun kurmada zorlandık. İkinci yarıda baskı yaparak birçok gol pozisyonu bulduk. Ancak gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Kahramanmaraşspor karşısında oynadığımız oyunu sahada ortaya koyamadık. Futbolda bu tür beklenmedik yenilgiler maalesef oluyor. Biz büyük bir takımız. Play-off şansımız devam ediyor. Son ana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Daha çok maçımız var. Kalan maçlarımızı kazanıp, Play-off'a kalmak için mücadele edeceğiz" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kahramanmaraşspor İsmail Ertekin Diyarbakır Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title