Haberler

Spada Göz Kamaştırıcı Anlar

Güncelleme:

GROHE, hayalleri süsleyen Miami Dream South Beach'de retro tarzı ve modern tasarımı banyolarda bir araya getiriyor

Birçok sinema yıldızı ile ünlünün gözde noktalarından olan, Florida güneşi altında rahatlamak ve yıl boyunca kaçamak yapmak için özel dairelere sahip olduğu Miami Beach, lüks ve göz kamaştırıcı yaşam biçimleri ve yaşama coşkusu ile eşanlamlı. Atlantik Okyanusu'na bir adımlık mesafede, Art- Deco bölgesinin tam kalbinde, misafirlerini rüyaların koynuna davet eden olağanüstü bir noktada bulunan Dream South Beach Hotel, Tudor Hotel ve Palmer House adlı iki ikonik otelin birleştirilip özel bir sayfiye evi haline getirilmesi ile ortaya çıkmış bir tesis. Yeni butik otel, eşsiz, rahat bir atmosfer yaratmak için zarif ve lüks dokunuşları bir araya getiriyor. Odaların banyolarında GROHE armatürleri ile tamamlanan modern, ince bir zevki yansıtan tasarım, orijinal bir bütün oluşturuyor.

Hareketin tam merkezinde

Miami Beach sahilindeki ünlü gezinti yeri Ocean Drive Caddesi üzerinde bulunan Art-Deco, bir alışveriş bölgesi, lezzet durağı ve film ve fotoğraf çekimlerinin gözde mekanı olarak hareketin tam merkezinde yer alıyor. 1920'li ve 1930'lu yıllarda Miami'nin en iyi mimarlarının Art-Deco rüyalarını gerçeğe dönüştürdükleri bu bölge günümüzde de Art-Deco tarzının en önemli örneklerinden biri olarak görülüyor ve dünyanın dört bir yanından mimarlık öğrencilerini kendine çekiyor. Bu çekim alanının tam merkezinde müşterilerine huzur ve mutluluk dolu anlar sunmak üzere Dream South Beach gibi sakin bir cennetin yaratılmış olması, otelin varlığını daha da heyecan verici hale getiriyor. Otelin müşterileri, aynı zamanda nefes kesici bir okyanus manzarası da sunan zarifçe döşenmiş 108 oda ve süitinde tüm duyularına bir ziyafet çekebiliyorlar.

Spada göz kamaştırıcı anlar

Misafirlerin bütüncül estetik ve konfor deneyimi banyoda da devam ediyor. Junior suitler ile Sun House çatı katı suitinde bulunan dikdörtgen lavabolar GROHE Allure armatürler ile süsleniyor. GROHE'nin bu armatür serisi, zamanının ötesine geçen güzelliği ve canlı detayların mükemmel kombinasyonunu sunması nedeniyle son derece popüler. Kare ve dikdörtgen biçimli rozetlerden yükselen silindir tasarımlı gövdeleri, Allure'ün minimalist karakterini vurgularken; odanın tasarımı ile de ahenkli bir uyum yaratıyor. Yüksek kaliteli parlak krom yüzeyler ile su ve oksijeni karıştırarak köpüklü bir su akışı sağlayan dikdörtgen biçimli perlatör lavaboda göze hemen çarpan bir şıklığa sahip. GROHE SilkMove® teknolojisi, kumanda kolunun kolaylıkla kullanılmasını sağlarken, su akışı ve sıcaklığı üzerinde de tam kontrol sunuyor. Allure, her banyoyu evin dışında da kişisel bir spaya dönüştüren GROHE SPA™ Koleksiyonu'nun parçası.

Dream South Beach Hotel misafirleri, gün boyunca Miami güneşinin tadını çıkardıktan sonra şık bir banyo deneyiminin keyfini sürüyorlar ve GROHE bunun gerçeğe dönüşen bir rüya olmasını sağlayan formülün bir parçasını oluşturuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Atlantik Okyanusu Florida Miami Deco Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title