Haberler

SP Genel Başkanı Kamalak'tan Paralelci İddialarına Yalanlama

Güncelleme:

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, paralel yapıya yakın olduğu konusundaki eleştirileri kesin bir dille reddetti.

Düzce'de partisinin il teşkilatını ziyaret eden Saadet Partisi Gene Başkanı Mustafa Kamalak, paralel yapıyla bağlantısı olduğu iddialarını, "Bugün TV'ye, Samanyolu'na çıktığımızdan dolayı yoğun eleştiri aldık. Kanal 7'ye çağırdılar da çıkmadık mı?" şeklinde yalanladı.

PARALEL İDDİALARINA AÇIKLIK GETİRDİ

Genel seçimlerin olacağı 1 Kasım öncesi, il teşkilat gezileri kapsamında Düzce'ye gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, paralelci suçlamalarına açıklık getirdi.

"KANAL 7 ÇAĞIRDI DA ÇIKMADIK MI"

Saadet Partisi Genel başkanı Mustafa Kamalak, Paralel örgüte destek olduğu şeklindeki suçlamalara da açıklık getirdi. Mustafa Kamalak, "Bugün TV'ye, Samanyolu'na çıktığımızdan dolayı yoğun eleştiri aldık. Hepinizin bildiği gibi Kanal 7 milli görüşçülerin alın teriyle kurulmuş bir televizyon kanalıdır. Çağırdılar da çıkmadık mı? Biz talepte bulunduk. Yok dediler. Bir yere çıkmasak yoksunuz diyorlar. Çıksak paralelci oluruz.

"HUKUKÇUYUM PARALELLE FALAN İLİŞKİM YOK"

Öbür taraftan ben bir hukukçuyum paralelle falan ilişkim yok benim. Dershanelerle biliyorsunuz toplum nezrinde bu paralel olayları patlak verdi. Kanun çıkardılar. Ben hukukçu olarak anayasacı olarak dedim ki sizin bu kanununuz, anayasaya aykırı dedim. Ne yönden aykırı, eğitim eğitim hakkına müdahale ettiği için anayasanın 42.maddesi aykırı dedim. Çalışma ve özgürlüğüne aykırı getirdiği için 48. maddesine aykırıdır dedim" dedi.

ŞEHİT BABASINA VE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Basın toplantısının ardından Hakkari'nin Dağlıca kırsalında teröristlerce kurulan hain pusuda şehit olan Cihan Aksarı'nın baba evine giden Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, burada şehit babası Cemal Aksarı ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kamalak Kanal 7 Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne?
title