Haberler

Sp Genel Başkan Yardımcısı Yalman

"İslam coğrafyasında yaşanan işgal ve zulümler incelendiğinde, arka planlarına bakıldığında kime ve nereye hizmet edildiğini daha iyi anlarsınız"

Saddet Partsi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman, "İslam coğrafyasında yaşanan işgal ve zulümler incelendiğinde, arka planlarına bakıldığında kime ve nereye hizmet edildiğini daha iyi anlarsınız" dedi.

Yalman, Şanlıurfa'da partisinin il başkanlığında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, SP'nin milletin sorunlarıyla yakından ilgilendiğini belirtti.

Hiç bir zaman makam sahibi olmak istemediklerini anlatan Yalman, "Çok önceleri önümüze maddi manevi makamlar serilmiştir. Ama bunları kabul etmedik. Çünkü millet ve ümmete nerede hizmet varsa orada görev almışızdır" dedi.

Batılı güçlerin dünyayı yeniden dizayn etmeye çalıştığını savunan Yalman, şöyle devam etti:

"İslam çoğrafyasındaki işgal ve zülümler incelendiğinde, arka planlarına bakıldığında kime ve neye hizmet edildiğini daha iyi anlarsınız. Nerede kan varsa orası İslam devleti, Müslümanların yaşadığı topraklardır. Bizler 1980'li yıllarında nasıl işgalci Rusya'ya karşı Afganistan halkının yanında, 1990'da ABD Irak'ı bombaladığı zaman Irak halkını yanında yer aldıysak bugün de aynı duruşumuzu Mısır'da sergiliyoruz. Bizim diğerlerinin arasındaki farkımız bu işte." - Şanlıurfa

Kaynak: AA / Politika

Lütfi Yalman Şanlıurfa Sp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title