Haberler

Sp Genel Başkan Yardımcısı İriş Muş'ta

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, bataklık kurutulmadan sivrisinekle mücadele edilemeyeceğini belirterek, “Terör şu anda bizim yaşadığımız zaman dilimi içerisinde 40 yılın en azgın zamanını yaşıyor” dedi.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, bataklık kurutulmadan sivrisinekle mücadele edilemeyeceğini belirterek, "Terör şu anda bizim yaşadığımız zaman dilimi içerisinde 40 yılın en azgın zamanını yaşıyor" dedi.

Saadet Partisi Muş İl Başkanlığı'nda düzenlenen 'Bölge Hamle Toplantısı'nda konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, "Terör; iç göç, mülteci sorunu, ahlaki ve manevi sahadaki talimatlar, yozlaşmalar, aile yapımızın sarsıntı geçirmesi gibi konulardır. Bu ülkemizin, ülkemiz insanının, ülkemizin dört bir tarafındaki insanının gerçek gündemidir. Dertleri bunlardır. Belki terör şu anda bizim yaşadığımız zaman dilimi içerisinde 40 yılın en azgın zamanını yaşıyor. Arap baharı, Arap pazarı derken ateş içerimize girdi, çok canlar yakıyor. Her gün ocaklar sönüyor. Bataklık kurutulmadan sivrisinekle mücadele edilemez. Elbirliğiyle hep beraber gördük" ifadelerini kullandı.

"ÇEKİÇ GÜÇ ZAMANINDA TERÖR AZMAYA BAŞLAMIŞTI"

"Bu mikrobu üreten, bu terörü üreten yapılar değiştirilmeden, o kaynaklar kurutulmadan terör kesinlikle önlenemez" diyen İriş, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Siz bugün önlendi zannedersiniz, yarın daha fazlası gelir, öyle oluyor zaten. Bir pratik örnek olsun diye söylüyorum. Bundan 20 yıl önce kadar çekiç güç diye bir şey vardı. Güneydoğumuza 1990'lı yıllarda yerleştirilmiş güya serbest ara bölge olacak, oradaki geçişleri önleyecek, çok masumane fikirlerin yerleştirildiği çekiç güç vardı. Bu çekiç güç zamanında aslında terör azmaya başlamıştı. 96 yılında, 97 yıllarının başında rahmetli Erbakan Hocamız Başbakan olduğunda bu çekiç gücün ne melem bir şey olduğunu belgeleriyle terörü nasıl desteklediğini, erzak ve silah nasıl verdiğini fotoğraflarıyla, belgeleriyle birlikte mecliste gösterdi. Bu ülkenin sorunlarını ancak milli görüş zihniyeti tebliğiyle çözebiliriz. Ancak bu ülkedeki insanlarımızla mutlaka iyi diyaloglar kurarak, bölgede barışı bu ülkedeki insanlarla beraber çözebiliriz. Çok iyi biliyoruz ki bugün bu terörün kökünde 100 yıl önce Çanakkale'de, Kut'ül Ammare'de kimlerle mücadele ettiysek, yine çözüm oradadır. Yine onların elini buradan çekmeden, onların fitnelerini söndürmeden, onları bu ülkeden, bölgeden koparmadan terörü önlemek kesinlikle mümkün değildir. İşte mücadelemiz budur."

Genel İdare Kurulu üyesi Mesut Dağ, İl Başkanı Suphi Bozkurt, Bingöl ve Bitlis il başkanları ile partililerin katıldığı toplantı, daha sonra basına kapalı olarak devam etti. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Muş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title