Haberler

Soylu: "Türkiye Cumhuriyeti Devleti İçerisinde İki Devlet Yaptırmayız"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - AK Parti MKYK Üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu- Trabzon Fırıncılar Odasını ziyaretinden detaylar- AK Parti MKYK Üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu'nun konuşması - "Türkiye Cumhuriyeti Devleti içerisinde iki devlet yaptırmayız. Bedeli ne olursa olsun yaptırmayız. Bunu dünyada bize dost görünenlerin de bilmesi gerekir. Bunu herkesin bilmesi gerekir. Bunun için hangi bedel ödenecekse biz bu bedeli ödemeye varız"- "1 Kasım sadece AK Parti'nin ve diğer adayların sandığa gireceği bir seçimin adı değildir.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - AK Parti MKYK Üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu- Trabzon Fırıncılar Odasını ziyaretinden detaylar- AK Parti MKYK Üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu'nun konuşması - "Türkiye Cumhuriyeti Devleti içerisinde iki devlet yaptırmayız. Bedeli ne olursa olsun yaptırmayız. Bunu dünyada bize dost görünenlerin de bilmesi gerekir. Bunu herkesin bilmesi gerekir. Bunun için hangi bedel ödenecekse biz bu bedeli ödemeye varız"- "1 Kasım sadece AK Parti'nin ve diğer adayların sandığa gireceği bir seçimin adı değildir. Bir milletin kaderinin tayin edileceği seçimin adıdır ve bir milletin geçmişine ne kadar sahip çıkabileceği ve geleceğine ümidinin ne kadar olduğunun seçimidir"

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Soylu Ak Parti Trabzon Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title