Haberler

Soygun Girişiminin Şüphelileri Tutuklandı

İzmir'in Gaziemir İlçesi'nde, soygun girişiminde bulundukları kuyumcuda, işyeri sahiplerinden Aykut Sayıner'i pompalı tüfekle yaralan ve polisin sıkı takibi sonucu yakalanarak gözaltına alınan 4 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İzmir'in Gaziemir İlçesi'nde, soygun girişiminde bulundukları kuyumcuda, işyeri sahiplerinden Aykut Sayıner'i pompalı tüfekle yaralan ve polisin sıkı takibi sonucu yakalanarak gözaltına alınan 4 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olay, geçen pazartesi günü saat 15.00 sıralarında Sarnıç Mahallesi Büyük Menderes Caddesi numara 180/B'deki Sayıner Kuyumculuk'ta meydana geldi. 2 şüpheliden kar maskeli olanı dışarıda kalıp gözcülük yaparken, kapişonlu ve elinde pompalı tüfek bulunan diğeri, Ahmet Sayıner (29) ile kardeşi Aykut Sayıner'in (27) sahibi olduğu kuyumcu dükkanına geldi. Pompalı tüfeğiyle iki kardeşe doğrultan şüpheli, altınların elindeki çantaya doldurulmasını istedi. Ancak iki kardeş direndi. Bunun üzerine soyguncu pompalı tüfeği ateşledi. Silah sesi üzerine çevrede bulunanlar polis ve sağlık ekiplerini ararken, iki şüpheli koşarak kaçmaya başladı.

Buca İlçesi Kaynaklar Mahallesi girişinde, şüpheli bir otomobili durduran polis, Ömer Elum (26) ile Diyar Özcan'ı (25) yakaladı. Bu 2 kişinin soygun girişimine karıştığı belirlendi. Şüphelilerin, ormanlık alanda diğer 2 şüpheliyi araçlarından indirdiklerini söylemesi üzerine, polis bölgeyi çembere aldı. Bir piknik alanında pompalı tüfeği kullandığı belirtilen Gökhan Malkoç (27) ile Levent Güner (30) de yakalanıp gözaltına alındı.

Poliste daha önceden de çeşitli suçlardan kayıtlarının bulunduğu öğrenilen 4 şüpheli, dün işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Soğukkanlı tavırları ile dikkat çeken şüphelilerden dördü de çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Menderes Gaziemir İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title