Haberler

Sosyetik Güzel Süreyya Yalçın Sokakta Bikiniyle Dolaştı

Güncelleme:

Tarzıyla her zaman ilgi odağı olan sosyetik güzel, Bodrum sokaklarında bikiniyle dolaşıp tüm dikkatleri üzerine çekti. Yalçın'ın rahat tavırları da gözlerden kaçmadı.

Süreyya Yalçın yaz tatiline Bodrum'da devam ediyor. Sevgilisi Ozan Bora, işleri nedeniyle İstanbul'a dönünce, Yalçın arkadaşı Tufan Bağcı'yla Türkbükü sahilinde dolaşırken görüntülendi.

BİKİNİYLE DOLAŞTI

Tarzıyla dikkatleri üzerine toplayan sosyetik güze, bikiniyle dolaşıp tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Süreyya Yalçın İstanbul Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (143)

medeniyetMobil-ANDROID:

yobazliktan baska bisey bilmiyorsunuz. size ne elalemin ne giydiginden. ne yapsin yazlik yerde tesetturle mi dolassin hey gidi zeka fakirleri...

3
39
yanıtYanıtla
TÜRKİYE:

Biri soksun şunada ateşini alsın.

31
4
yanıtYanıtla
CUKUROVALIYIKGARDAŞ:

ALLAH BELANIZI VERSIN EMI

22
6
yanıtYanıtla
türk oglu türk:

Bu tarz seytan tarzinin ta kendisi..

22
5
yanıtYanıtla
bıdı:

bu ne be aynı travesti. . . tipe bak :S

22
2
yanıtYanıtla
kapkara:

Bunlara modern ihsan diyenler bizi yobazlıkla suçlayanlardır. .

20
1
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

MEDENİYETİN GÖZÜNÜ SEVEYİM. BODRUM CHP DE DEĞİLDE AKP DE OLSAYDI SOKAĞIN ORTASINDA TECAVÜZE UĞRARDI.

3
15
yanıtYanıtla
Dost acı SöylerMobil-IOS:

Ülkemde 8 şehidimiz var bugün yaptığımız habere bak Allah sizi Islah etsin

16
2
yanıtYanıtla
tracers:

travestilere benziyo !

17
0
yanıtYanıtla
ekmeğin dili..:

şu yediğimiz ekmeğide zaman gelecek zor bulacağız neden diye sorulursa EDEP HAYA yok oldugundan. .

15
2
yanıtYanıtla
Tüm 143 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title