Haberler

Sosyal Medyada Randevulaşıp Kavga Eden Kızlar Adliyelik Oldu

Güncelleme:

Trabzon'da sosyal medyada tartıştıkları kızları eve çağıran üniversite öğrencisi 3 kız, evlerine gelen kızlara biber gazı sıkıp, dayak attıktan sonra görüntülerini sosyal medyadan paylaştı.

Trabzon'da Ortahisar ilçesi Konaklar Mahallesi Taylan Sokak'ta bir öğrenci evinde kalan ve Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde öğrenim gören H. H. (25), N. Ç. (19) ve M.Y. (19), sosyal medya hesaplarından K.T. ve E.K. ile tartışmaya başladı.

BİBER GAZI SIKIP DÖVDÜLER, GÖRÜNTÜLERİ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTILAR

Tartışmanın ardından üniversite öğrencileri randevulaştıkları kızları evlerine çağırdı. Eve gelen kızları biber gazıyla etkisiz hale getiren üniversite öğrencileri daha sonra bu kızları döverek çektikleri görüntüleri de sosyal medya hesaplarından paylaştı.GÖRÜNTÜLER TEPKİ ALINCA POLİS İNCELEME BAŞLATTI

Kısa sürede binlerce kişi tarafından sosyal medyada paylaşılan ve tepkiye neden olan görüntülere ilişkin polis ekipleri inceleme başlatırken, 3 öğrenci ve darp edilen 2 kişi dün gece gözaltına alındı.ADLİYEYE ÇIKARILDILAR

Taksim Polis Karakolu'nda ifadeleri alınan H. H., N. Ç. ve M.Y., doktor raporunun ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye getirilişleri sırasında H. H. ve M.Y. arka kapıdan adliye içerisine alınırken, olayı görüntüleyen N.Ç. ise ana giriş kapısından adliyeye getirildi. "Kasten yaralama ve tehdit" suçlarından savcı karşısına çıkartılan üniversite öğrencilerinin sorguları sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karadeniz Teknik Üniversitesi Ortahisar Trabzon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title