Haberler

    Jose Sosa'dan Beşiktaş Yönetimine: FIFA'ya Başvururum

    Güncelleme:

    Beşiktaş'tan ayrılıp Milan'a gitmek isteyen Jose Sosa, "Gitmeme izin vermezseniz, FIFA'ya başvururum" diyerek Siyah-Beyazlı yönetime rest çekti.

    Türkiye'deki darbe girişimi, Beşiktaş'ta kalmak istemeyen futbolculara fırsat doğurdu. Milan'a tranferi için daha önce de terör olaylarını bahane eden Josa Sosa'nın, "Gitmeme izin vermezseniz, FIFA'ya başvururum" diyerek yönetime rest çektiği ortaya çıktı.

    YÖNETİM KARAR AŞAMASINDA

    Milan, Sosa için teklifini 4.5 milyon Euro'ya kadar çıkarırken, yönetimin önümüzdeki günlerde bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacağı öğrenildi.

    ATIBA'NIN WEST HAM AŞKI

    Beşiktaş'ın başını ağrıtan bir başka konu ise Atiba oldu. Daha önce takımda kalma konusunda ikna edilen Kanadalı yıldızın, Türkiye'de yaşanan son gelişmelerin ardından yeniden West Ham'a gitmek istediği öğrenildi.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Beşiktaş Milan Spor Haberler

    500

    Yorumlar (6)

    Ali YILMAZ:

    Atıba sende hemen defol git bi dakka durma.

    3
    3
    yanıtYanıtla
    ali yılmaz:

    Hemen git sizin gibi futbolculara bu memlektin ihtiyacı yok. Ben beşiktaş taraftarı olarak senin olduğun maçı bile izlemem bu dakikadan sonra hemen git hatta hiç gelme. Gemi battığında gemiyi ilk önce fareler terkeder.

    3
    1
    yanıtYanıtla
    Quattro:

    Arkadaş gitmene izin vermeyen yokki. . Getir bonservisini defol git. . Türkiye''yi istemeyen adamı biz de istemeyiz. . Aynı şey Galatasaray için de geçerli. . İstemeyen varsa yallah!!

    4
    0
    yanıtYanıtla
    aligezegen:

    ne biçim insanlarsınız bu leç kargalarına ne nazediyorsunuz getirsinler parayı cehenneme kadar yolları var bıktırdınız aynı haberleri okutmaktan yok kalıyomuş yok gidiyomuş bırakın ne var bunda 34 yaşındaki atibadan medetmi umuyorsunuz ayıp inan çok ayıp diğer futbolculara yazık ediyonuz

    3
    0
    yanıtYanıtla
    obertan:

    biz bu kafada diretirsek adamlar belese gidecek kamil yok oyle getir parayı falan FIFA diye birşey var hangi devirde yaşıyosun. gitmek isteyene acilen yol vermek lazım

    yanıt1
    yanıt1
    YERLI TURK:

    GETIR 8 GIT

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title