Haberler

Nihat Hatipoğlu Ne Yapacağını Şaşırdı

Güncelleme:

Her Ramazan ayında Sultanahmet'te vatandaş ile buluşan Nihat Hatipoğlu kocası başını örtmesine izin vermeyen kadına "Kocan nerede" diye sorunca programda renkli anlar yaşandı.

Ramazan ayında iftar programları ile karşımıza çıkan Nihat Hatipoğlu'na bu sene de birbirinden ilginç sorular gelmeye devam ediyor.

"KOCAM BAŞIMI ÖRTMEME İZİN VERMİYOR"

Canlı olarak ekranlara gelen programda bir kadın soru sormak için eline mikrofonu aldı ve, "Kocam başımı örtmeme izin vermiyor. Eğer örtersem hakkını helal etmeyecekmiş. Bu duruma ne diyorsunuz?" diye sordu. Nihat Hatipoğlu, soruya karşılık olarak "Kocan nerede?" diye sordu. Seyirci, "O mezarlıkta, gitti" diyerek gülünce, Hatipoğlu ne yapacağını şaşırdı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nihat Hatipoğlu Magazin Haberler

500

Yorumlar (8)

saygi lutfen:

Soru soranlar daha once belirlenmeli ve islama uygun sorular sordurulmali. . . insanlar bu sekilde aydinlatilmali. . . herkes dalga gecer gibi soru soruyor. . ben zaten diger programlarda da baglananlarin kasti tuhaf sorular sorduklari kanaatindeyim. gereksiz. .

11
14
yanıtYanıtla
dalga gecmek cok ayip:

Neden dalga gecilsinler. . inanmayan izlemez . . inanan zaten dogru duzgun sorular sorar. . . laik bir ulkedeyiz.

yanıt6
yanıt13
bir bayan:

İnsanlar ne kadar sekilci. . carsafmis, yok tepeden turbanmis, yok soyle yok boyle . . bende muslumanim. hic birini giyinmiyorum. . kisin sacimi ortecek kadar bere takarim atkimi giyerim. kabanimi giyerim kalin pantolon al sana kapalilik. yazin sapka takarim. . sacimi ortecek kadar , birde bol pantolon uzun bir tunik. bir de boynumu kapatacak kadar fular. al sana kapalilik. bir de gunes gozlugu . iste bu kadar. kisa saclarimi boyle ortuyorum.

11
7
yanıtYanıtla
bir bayan:

İslami sadece sekille bicimlendirenler . islama katki sunmuyorlar reform onemli. . . benim japon arkadasim var. . mevlananin kitaplarini verdim onu okuduktan sonra musluman oldu. . Kuran i kerimi simdi daha iyi anladim dedi. . islam ozu itibariyle baris dinidir. . . . sekilden ve , zorlamadan olusmuyor. . .

yanıt10
yanıt0
Aysegul caliskan:

Zaman gelecek hocalarda islami iyi bilmeyecek yani daha az bilgili insanlar olacak . kimileri cahilliklerinden sacma sorular sorabiliyor kimileri tvye cikalim diye ama biz turkler genel olarak birseyleri dinleyerk ogrenmeye calisyoruz ve malesef yeterince uygulamiyoruzda kuran okuyarak kitap hadis vs okuyarak bilgi edinelim ve bunlari uygulayalim

11
3
yanıtYanıtla
saçma:

kadın dımbırdamaya gelmiş oraya yazık

3
2
yanıtYanıtla
adımı napıcankı:

100yılın işsizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii . d. d. d. d. . d. . . d. . D. DD::D:D. d. d. :D. d:D

1
0
yanıtYanıtla
GAFFUR:

Hatip değil senden katip olmaz. Dediğimi bile yazdırtmazdım sana, tahrifatçı dangoz ablak suratlı mıymıntı herif

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title