Haberler

    Sony Xperia Z5+ Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

    Japon üretici Sony, IFA'da büyük bir çıkarmaya yapmaya hazırlanıyor.

    Hasan Uğur Nayır - -

    Sony'nin yeni amiral gemisi Xperia Z5 büyük merakla bekleniyor. Şimdiye kadar telefon hakkında birçok sızıntı meydana geldi. Şimdi ise elimizde bomba bilgiler var.


    Sony Georgia'nın kaynak olduğu ve Evleaks tarafından paylaşılan yeni sızıntı bilgilere göre Sony, IFA'da Xperia Z5 Compact, Xperia Z5 ve Xperia Z5+/Premium adında üç farklı model tanıtmayı planlıyor. Compact modelinde 4.6 inç'lik 720p çözünürlüğünde bir ekran var (Eski raporlarda bu ekran teyit edilmişti). Xperia Z5'te ise 5.2 inç'lik Full HD ekran kullanılmış. Asıl sürpriz ise Premium veya Plus olarak adlandırılan modelde.


    Xperia ailesinin en üst modeli diyebileceğimiz Z5+'ta 5.5 inç'lik 4k 2160p UltraHD ekran bulunuyor. Piksel yoğunluğu bir hayli yüksek (801-808). Telefonun yüksek değerde pile ve ultra kompakt tasarıma sahip olduğu raporda belirtilmiş. Ekran çözünürlüğü büyük olasılıkla sanal gerçeklik için.


    Raporun devamında tüm telefonlarda 23 MP'lik F 1.8 diyafram açığına sahip ana kameranın kullanıldığı vurgulanıyor. Üç modelde parmak izi okuyucusu da var.Sizin bu konudaki düşünceleriniz nedir? Xperia Z5'ten neler bekliyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşın.




    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Sony Xperia Hasan Uğur Sony Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title