Haberler

    Sony Xperia Z3 Ifa'dan Önce Tüm Detaylarıyla!..

    IFA 2014'e 2 gün kala son hazırlıklar tamamlanırken Sony'nin yeni nesil akıllı telefonu Xperia Z3'ün tüm görselleri ve teknik özellikleri yayımlandı!

    IFA 2014'e 2 gün kala son hazırlıklar tamamlanırken Sony'nin yeni nesil akıllı telefonu Xperia Z3'ün tüm görselleri ve teknik özellikleri yayımlandı!

    Akıllı telefon pazarınında sıcak rekabet için son 2 gün. 4 Eylül günü Almanya'nın Berlin şehrinde düzenlenecek olan IFA 2014 için hazırlıklarını sürdüren markalardan biri de Japon üretici Sony. Yeni nesil tablet modeli Xperia Z3 Compact, akıllı saat ve Xperia Z3 akıllı telefon modelini tanıtacak olan Sony'den sızıntının ötesine geçebilecek bilgiler geldi.

    IFA 2014 öncesi Sony, Xperia Z3'e ait görselleri ve tüm teknik özellikleri sızdırdı. Siyah, beyazi turuncu ve yeşil renk seçeneklerine sahip akıllı cihaz, 4K video çekebiliyor ve oynatabiliyor olacak. Xperia Z2'deki kullanıcı şikayetlerinin tümünü dikkate alan Sony, yeni nesil modelin Ar-Ge aşamasını titizlikle tamamlamış görünüyor.

    Sızıntı görsellerini galerimizde bulabileceğiniz Xperia Z3 modelinin teknik özelliklerini şimdi sizlerle maddeler halinde paylaşalım:

    4.6 inç, 720 x 1280 çözünürlüklü (319ppi) ekran

    2.5GHz, 4 çekirdekli Snapdragon 801 işlemci

    2 GB RAM

    Exmor RS sensöre sahip 20.7 MP kamera, 4K video çekimi

    2.2MP Selfie(öz çekim) kamerası

    Stereo hoparlör

    16 GB dahili depolama alanı + MicroSD desteği

    Suya ve toza karşı dayanıklı, IP 67 sertifikası

    2600 mAh batarya gücü

    8.6 mm kalınlık ve 129 gram ağırlık

    The post Sony Xperia Z3 IFA'dan Önce Tüm Detaylarıyla!.. appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Sony Xperia Almanya Eylül Sony Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title