Haberler

    Sony Smartwatch 3 ve Smartband Talk Görüntülendi

    Son gelen bilgilere göre Sony, 4 Eylül'de düzenleyeceği etkinlikte yeni giyilebilir cihazlarını da duyuracak.

    Furkan Yaldız - -

    Japonya merkezli teknoloji devi Sony, birkaç gün sonra kapılarını ziyaretçilere açacak olan IFA 2014 fuarında yeni cihazlarını tanıtmaya hazırlanıyor. Söz konusu etkinlik için geri sayım devam ederken Sony'nin yeni nesil giyilebilir cihazları sızdı. Anlaşılan Sony, düzenleyeceği etkinlikte yeni amiral gemisi Xperia Z3 ve Xperia Z3 Compact'ın yanı sıra SmartWatch 3 ve SmartBand Talk'ı da duyuracak.


    9to5Google tarafından sızdırılan fotoğraftaki cihazların Sony'nin yeni giyilebilir ürünleri olduğu söyleniyor. Her ne kadar fotoğraf bulanık olsa da cihazın tam olarak neye benzeyeceği anlaşılıyor. Elde edilen bilgilere göre Sony SmartWatch 3, 1.68 inç büyüklüğünde ve 320x320 çözünürlüğünde ekrana sahip. Sony'nin cihazlarında artık standart haline gelen IP58 suya dayanıklılık sertifikasına sahip olan saat, 30 dakika boyunca suyun altında kalabiliyor.


    Öte yandan SmartBand Talk ise geçen yıl başlatılan bilekliğin devam modeli olarak dikkat çekiyor. Henüz bu ürüne dair pek fazla bir bilgi bulunmuyor. Ancak cihazın, kavisli e-ink ekran ile birlikte geleceği tahmin ediliyor.


    Sony'nin yeni cihazları hakkında net bilgi alabilmek için 4 Eylül'ü beklemek gerekiyor.



    Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Furkan Yaldız Japonya Eylül Sony Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title