Haberler

Songül Karlı, Lerzan Mutlu'yu Bombaladı: O Çocukları Görmek İstiyorum

Güncelleme:

Lerzan Mutlu'nun açtığı davayı şaka zanneden Karlı, davayı kaybetti. Karlı, kazandığı parayla çocuklara burs vereceğini söyleyen Mutlu'ya "O çocukları görmek istiyorum."dedi.

Lerzan Mutlu, kendisine TV'de "Lerzan, Seda Sayan'a benzemek için kendini yırttı" diyen Songül Karlı'ya tazminat davası açmış ve kazanmıştı.

"ŞAKA YA DA MAGAZİN DEDİKODUSU ZANNETTİM"

Davanın açıldığından bile haberi olmadığını söyleyen Songül Karlı, "Söylediğim sözler hakaret içerikli değildi. Oturmadığım adreslere tebligatlar yapılarak dava sonuçlandırılmış. Haberi ilk duyduğunda şaka ya da magazin dedikodusu zannettim ve oralı olmadım. Dava süreci gizlilikle yürütülmüş, gizlilikle yürütüldüğü için davaya avukat bile yollayamadan hüküm çıkarılmış" dedi.

"HANGİ ÇOCUKLARA BURS VERİLECEK ÖĞRENMEK İSTİYORUM"

Lerzan Mutlu'nun paraya ihtiyacı olduğu için araya Demet Akalın'ı koyduğunu ve kendisini sıkıştırdığını söyleyen Songül Karlı şunları dile getirdi;

"Lerzan'ın paraya ihtiyacı olduğunu herkes biliyor. O ise televizyona çıkıp, benden kazandığı para ile çocuklara burs vereceğini söylüyor. Kendisine bugün 11 bin 956 TL yolladım. Hayırlı bir işe vesile olduğum için hangi çocuklara burs verilecek öğrenmek, tanışmak istiyorum. Kimseye dava açmadan kendi kazancından bir çok çocuk okutan ve bunu bugüne dek söyleme gereği duymayan ben, burs verilecek çocuklarla tanışmak ileride bir sıkıntıları olursa yardım etmek istiyorum." Şimdi tüm gözler Lerzan Mutlu'ya çevrildi.

Kaynak: Güneş

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Songül Karlı Lerzan Mutlu Seda Sayan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (11)

Yasemin:

Lerzanmutlu beyaz tv izliyorum ve cok üzülüyorum. Cok Konuşuyor ve bir kaç kere yalanını yakaladığım. Cok konuştuğu için söyledikleri seyleri de unutuyor. Cok konuşan hata yapar eğer ilgi ve dikkat çekmek isterse!

13
4
yanıtYanıtla
SEDA:

ikiside basit

7
1
yanıtYanıtla
pala:

türkücülükte aradığını bulamayan karlı önce göğüsleriyle iş aradı oda olmayınca çimdide çirkeflikle gündemde kalmak istiyor

4
1
yanıtYanıtla
Zafer:

Al birini vur ötekine hepsinin.......

5
0
yanıtYanıtla
hakan:

lerzan mutlu ne güzel kadınsın

0
2
yanıtYanıtla
beraber olurduk:

songülünde arkası geniş kaymak gibi kadın kayarım ben

0
2
yanıtYanıtla
sueda:

geçenlerde songül karlıyı tvde izledim nasıl zayıflamış değişmiş kadın resmen bitmiş

0
0
yanıtYanıtla
T.C. EGM BİLİŞİM SUÇLARLA MÜCADELE:

Terör örgütü pkk propagandası yapanlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır. Hepinizin kimlik bilgileri, adres bilgileri şuan Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından tespit edildi. En kısa zamanda adreslerinize operasyon düzenlenerek hakkınızda yasal işlem başlatılacaktır. Yasadışı suç ve suç organizasyonlarına yönelik çalışmalarımız halkımızın desteği ile hassasiyetle sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. Emniyet Müdürlüğü/ Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü

0
0
yanıtYanıtla
ARZU @ @ THE:

Bu songülde ne gıcık karı pis cok acık giyiniyor uyuz

0
0
yanıtYanıtla
TOK BİLAÇ:

Bundan 10 yıl önce Songül Karlı Türkiyenin en güzel kadınlarından biriydi. Açıp eski kliplerini seyredin göreceksiniz. Sonradan ne olduysa bu estetik yaptırma hastalığına yakalandı ve maalesef eski güzelliğinden eser kalmadı. Türkücülüğü de eskiden süperdi ama oda güzelliği gibi yok oldu gitti.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title