Haberler

Song Metz'e

Sezon Sonunda Sözleşmesi Sona Erecek Olan Kamerunlu, L'equipe'e Teklif Aldığı Fransız Ekibinde Forma Giymeye Sıcak Baktığını Açıkladı.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Kamerunlu, L'Equipe'e teklif aldığı Fransız ekibinde forma giymeye sıcak baktığını açıkladı.

"Başkan bizzat aradı"

Fanatik gazetesinin haberine göre, sarı-kırmızılı ekibin defansının belkemiği Rigobert Song sezon sonu için ayrılık sinyalleri veriyor. 2004’ten bu yana Galatasaray forması giyen Kamerunlu futbolcu, Fransa’nın yüksek tirajlı L’Equipe gazetesine verdiği demeçte, Metz Kulübü Başkanı Carlo Molinari’den sık sık gelmesi yönünde teklif aldığını söyledi. Song, “Molinari beni sürekli arıyor. Sezon sonunda sözleşmem sona eriyor. Eğer şartlar uygun olursa gerçekten dönmeyi çok isterim. Bu teklif beni çok ilgilendiriyor” diye konuştu.

4 yıl formasını giydi

Haberde, Metz Başkanı Molinari’nin, kulübü eski başarılı günlerine döndürmek için harekete geçtiği ve ilk iş olarak da 31 yaşındaki savunmacıyı geri döndürmeyi amaçladığı belirtildi. 1994-1998 yılları arasında Bordo-Beyazlı formayı giyen Song, kulübün unutulmaz oyuncuları arasına girmişti. Kariyerinin en başarılı dönemlerinden birini Metz’te geçiren Song, bu kulüpte Fransa Lig Kupası’nı kazanmıştı. Bordo-Beyazlılar, 14 haftası geride kalan Fransa Ligi’nde sonuncu sırada yer alıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title