Haberler

Soner Yalçın, Silivri'de

Odatv Davası'nın sanıklarından gazeteci-yazar Soner Yalçın, Ergenekon Davası'nın 274.duruşmasını izlemek için Silivri Cezaevi'ne geldi.

Odatv Davası'nın sanıklarından gazeteci-yazar Soner Yalçın, Ergenekon Davası'nın 274. duruşmasını izlemek için Silivri Cezaevi'ne geldi.

Soner Yalçın, Odatv davasının 15'nci duruşmasının görüldüğü 27 Aralık 2012 günü verilen kararla 682 gündür tutuklu kaldığı Silivri Cezaevi'nden tahliye olmuştu. Mahkeme, yurtdışı çıkış yasağı konulan Soner Yalçın'ın her Çarşamba ikamet adresine en yakın polis merkezine giderek imza atmasına da karar vermişti.

Soner Yalçın'ın yanı sıra aynı davada tutuksuz yargılanan Müyesser Yıldız, CHP Milletvekili Sinan Aygün, Avrupa Gazeteciler Sendikası Başkanı Arne König, Türkiye Gazeteciler Sendikası Genel Başkanı Ercan İpekçi, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da davayı izlemek için Silivri Cezaevi'ne geldi. Herhangi bir açıklama yapmayan Soner Yalçın, duruşma salonuna girerken kendisini görüntüleyen basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar da dışarıda bekleyen basın mensuplarının gazeteciler günü kutlayarak salona girdi.

(BB) - İstanbul / Silivri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gazeteciler Günü Silivri Cezaevi Soner Yalçın Macit Özcan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title