Haberler

Soner Canko AA Finans Masası'nda

Güncelleme:

AA Finans Masası, Bankalararası Kart Merkezi Genel Müdürü Dr. Soner Canko'yu ağırlayacak.

Anadolu Ajansı (AA) Finans Masası, Bankalararası Kart Merkezi (BKM) Genel Müdürü Dr. Soner Canko'yu ağırlayacak.

Soner Canko, 8 Şubat Cuma günü Anadolu Ajansı Finans Haberleri Terminali'nin canlı toplantılar dizisi AA Finans Masası'nda gündemi değerlendirecek. Canko, kartlı ödeme sistemleri ile ilgili 2012 yılı gerçekleşmelerini ve 2013 yılı öngörülerini ilk defa aafinans.com'da canlı olarak anlatacak.

Canko'ya AA Finans Haberleri Twitter hesabı "@aa_finans" üzerinden de soru yöneltilebilecek.

Toplantı, 8 Şubat Cuma günü saat 10: 30'dan itibaren aafinans.com'dan canlı olarak yayınlanacak.

-AA Finans Masası'na konuk olanlar-

AA'nın finans piyasası profesyonelleri ile buluştuğu yeni platformu AA Finans Haberleri Terminali bünyesinde canlı toplantılar gerçekleştiren AA Finans Masası, daha önceki toplantılarında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ü, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ı, Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı'yı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mukim Öztekin'i, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) eski Başkanı Vedat Akgiray'ı, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Başkanı İbrahim Turhan'ı, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi, İstanbul Altın Borsası (İAB) Başkanı Osman Saraç'ı, Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil'i, Türkiye Katılım Bankaları Birliği

(TKBB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Kuveyt Türk Katılım Bankası Genel Müdürü Ufuk Uyan'ı, Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu eski Başkanı Işık Gökkaya'yı, Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) Genel Müdürü Yakup Ergincan'ı, Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Başkanı Hüseyin Aydın'ı, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) İcra Kurulu Başkanı Rona Yırcalı'yı, Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu Başkanı (TUSKON) Rızanur Meral'i, Kredi Kayıt Bürosu (KKB)Genel Müdürü Kasım Akdeniz'i, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği

(MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak'ı ve Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD) Başkanı ve Garanti Portföy Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gür Çağdaş'ı da konuk etmişti.

Muhabir: Murat Birinci

Yayıncı: Affan Kulunyar - İSTANBUL

Kaynak: AA / Ekonomi

Anadolu Ajansı Soner Canko Twitter Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title