Haberler

Cristiano Ronaldo: Son 20 Yılın En İyisiyim

Güncelleme:

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, son 20 yılın en iyi futbolcusu olduğunu savundu.

İspanya devi Real Madrid'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"SON 20 YILIN EN İYİSİYİM"

Ronaldo, İtalya'nın Undici dergisine verdiği röportajda, uzun bir süre daha üst seviyede futbol oynamaya devam etmek istediğini belirterek, "Kariyerimde başardıklarıma bakacak olursak, son 20 yılın en iyisiyim. En iyiler, her zaman mücadele ettikleri spor dallarında iz bırakır. Ben de futbolda böyle bir etkim olduğunu düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"BULUNDUĞUM YERDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİM"

Fransa'daki 15. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Portekiz Milli Takımı formasını giyecek 31 yaşındaki golcü futbolcu, başarılarına yenilerini eklemeyi hedeflediğini ifade ederek, "İstikrarlı bir şekilde güçlü ve çevik olmayı başarmak, yeteneklerinizi verimli kullanmanızı sağlar. En üst seviyeye çıkmak için çok çalıştım ve orada kalabilmek için kendime iyi bakıyorum. Aynı tutum ve adanmışlığı her antrenmanda sürdürerek bulunduğum yerde olmaya devam edeceğim." değerlendirmesinde bulundu.

MÜTHİŞ KARİYER

Kariyerinde üç kez Altın Top ödülüne layık görülen Ronaldo, Real Madrid'de 2, Manchester United'da da bir kez UEFA Şampiyonlar Ligi kupası kaldırdı.

Kaynak: AA / Spor

Real Madrid İtalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (1)

ogrenın:

adam ıstatık olarak dıyor. elde ettıgı basarılar ve gol sayısı olarak. bılmıyorsanız bıraz arastırın. maradona ne kazanmıs ne gol atmıs. messı ne yapmıs. .

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title