Haberler

Burdur'da Somalililerin Kaldığı Evde Yangın Çıktı: 1 Ölü

Güncelleme:

Burdur'da Somalili 8 mültecinin kaldığı 2 katlı ahşap evde çıkan yangında, 18 yaşındaki İntisar Ebubekir Muhtar öldü.

Burdur'da Somalili 8 mültecinin kaldığı 2 katlı ahşap evde çıkan yangında, 18 yaşındaki İntisar Ebubekir Muhtar öldü.

Olay, bugün saat 13.00 sıralarında Karasenir Mahallesi'nde meydana geldi. Somalili 8 mültecinin kaldığı ahşap evde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Evde yalnız olan İntisar Ebubekir Muhtar, yangın nedeniyle çöken çatının altında kalarak, öldü. İhbar üzerine eve çok sayıda itfaiye, ambulans ve UMKE ekibi yönlendirildi. Önlem amacıyla sokağın elektriği kesildi.

Yangın, itfaiyenin yaklaşık 1 saat süren çalışmasının ardından söndürüldü. Yangında ölen İntisar Ebubekir Muhtar'ın cenazesi itfaiye ekipleri tarafından evden çıkarıldı. İnşaatlarda çalışan Hasan Ebubekir Muhtar ve Muhammed Ebubekir Muhtar yangını haber alarak eve koştu. Kardeşlerinin ölüm haberini alan Hasan ve Muhammed Muhtar, yakınlarına sarılarak gözyaşı döktü. Yangını duyan çok sayıda mülteci de evin bulunduğu yere geldi. Savcının incelemesi ardından İntisar Ebubekir Muhtar'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Burdur Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Burdur

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karasenir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title