Haberler

Soma Turnuvası Hasılatı 476 Bin Lira

Fenerbahçe, Beşiktaş ve İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea’nin katılımıyla Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda düzenlenen Soma Turnuvası’ndan, tüm masraflar çıktıktan sonra 476 bin 698 lira gelir elde edildi.

Fenerbahçe, Beşiktaş ve İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'nin katılımıyla Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen Soma Turnuvası'ndan, tüm masraflar çıktıktan sonra 476 bin 698 lira gelir elde edildi.

Fenerbahçe İcra Kurulu Başkanı Hasan Yılmaz, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Chelsea CEO'su Ron Gourlay'e birer mektup yazarak, katılım ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Hasan Yılmaz, gönderdiği mektupta, "Soma kazazedelerinin acılarını biraz olsun hafifletmek amacıyla düzenlenen turnuvaya katılımınız bizleri onurlandırmıştır" dedi.

Turnuvadan toplam 1 milyon 89 bin 586 lira gelir elde edildi. Tüm masraflar çıktıktan sonra Soma için 476 bin 689 lira 83 kuruş gelir elde edilmiş oldu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Beşiktaş Chelsea Soma Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title