Haberler

Soma İçin Oynanan Yardım Maçını 100 Taraftar İzledi

Güncelleme:

Soma yararına Aydın Adnan Menderes Stadı'nda, Çine Madranspor'un Somaspor'a 1-0 yenildiği özel karşılaşmaya Aydınlılar'ın ilgi göstermemesi hayal kırıklığına neden oldu.

Soma'daki maden faciasının yaralarını sarmak için İzmir'de oynanan Galatasaray-Atletico Madrid maçında 10 bin kaçak seyircinin Atatürk Stadı'nda girmesi kamuoyunda büyük tepki yaratırken, yine Soma yararına Aydın Adnan Menderes Stadı'nda, Çine Madranspor'un Somaspor'a 1-0 yenildiği özel karşılaşmaya Aydınlılar'ın ilgi göstermemesi hayal kırıklığına neden oldu. Açık tribün biletleri 3, kapalı tribün 5 TL'den satılan mücadeleyi yaklaşık 100 futbolsever takip etti.

"KALBİMİZ SOMA'DA" PANKARTI AÇILDI

Futbolcular sahaya, 'Kalbimiz Soma'da' pankartıyla çıktı. Ancak boş tribünler karşılaşmaya gölge düşürdü. Somaspor 35'inci dakikada 1-0 öne geçti. Serbest vuruşta topun başına geçen Tunç'un ortasında iyi yükselen Ersin, kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0-1.

SOMASPOR MAÇI KAZANDI

68'inci dakikada Çine Madranlı Bartu'nun şutunda top yan direkten dönünce, müsabaka Soma'nın galibiyetiyle sona erdi. Çine Madranspor Başkanı Ali Örter, maç öncesi Somaspor Başkanı Sinan Vardar'a çiçek verdi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Menderes Çine Soma Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

muğlalı:

bunlar müstehak diyen çapulcunun zihniyetinden normaldir

10
10
yanıtYanıtla
YAYINLAYIN ARTIK YORUMUMU OFFFFFFFFFFF:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazınsomaya yeteri kadar para aktı zaten. azcık filistini görün artık !!! aydınlılar adamsınız ! :D

5
4
yanıtYanıtla
klcbey:

abarttılar..

6
2
yanıtYanıtla
ankaralı:

BEN ŞAHSEN SON YILLARDA BU YARDIM PARALARININ YERİNE ĞİTTİĞİNE İNANAMADIĞIM İCİN KATILAMIYORUM SON 12 .13 YILDIR TÜRKİYEDE SANKİ AHLAK ĞİTTİKCE YOK OLUYOR

6
2
yanıtYanıtla
Can:

Tanıtım zayıftır , düzgün reklam yapılsaydı aydın ve izmirin güzel insanları mutlaka giderlerdi.

4
2
yanıtYanıtla
abarttınız:

kardeşim anlamadığım şey Soma da 300 kiş öldü tamamda yıllardır Zonguldakta Somadan kat kat fazla insan ölmedimi Bu soma işi sadece gösteri amaçlı şow yapmak için bu ülkede sadece somamı var Orda ölenler zaten maaşa bağlanmak zorunda abartmamak lazım bence.

4
2
yanıtYanıtla
aülomartin:

çünkü yardım organizasyoncularına güven kalmadı

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title