Haberler

Söke Mühürlenen Yurttan Hırsızlığa Baba ve Oğluna Gözaltı

Mühürlenen yurttan hırsızlığa baba ve oğluna gözaltıAYDIN'ın Germencik İlçesi'nde, OHAL'le birlikte kapatılan ve mühürlenen bir yurttan hırsızlık yaparken suç üstü yakalanan O.Ç ve oğlu V.Ç., polis tarafından gözaltına alındı.

Mühürlenen yurttan hırsızlığa baba ve oğluna gözaltı

AYDIN'ın Germencik İlçesi'nde, OHAL'le birlikte kapatılan ve mühürlenen bir yurttan hırsızlık yaparken suç üstü yakalanan O.Ç ve oğlu V.Ç., polis tarafından gözaltına alındı.

Germencik'te yaşayan O.Ç ve oğlu V.Ç., bu gece, Mesudiye Mahallesi Hürriyet İlkokulu arkasında bulunan ve OHAL sonrası kapatılıp mühürlenen yurda kurumun camlarını ve kapısı kırıp girdi. Yurdun içinde bulunan yatak ve yorgan gibi eşyaları getirdikleri kamyonete yüklemeye çalışan O.Ç ve oğlu V.Ç., durumu fark eden vatandaşın ihbarıyla olay yerine gelen polis ekiplerince yakalandı. Yurdun içindeki birçok eşyanın ise daha önceden çalındığı öğrenildi. Gözaltına alınan O.Ç ve oğlu V.Ç., emniyete götürüldü. O.Ç ve oğlu V.Ç.'nin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Germencik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title