Haberler

Sokak Ortasında Bir Deste Dolar Yaktı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "yastık altındaki dolarları bozdurup TL ya da altına çevirin" çağrısı üzerine Adana'da bir vatandaş, 1 dolarlık banknotları sokak ortasında yaktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "yastık altındaki dolarları bozdurup TL ya da altına çevirin" çağrısı üzerine Adana'da bir vatandaş, 1 dolarlık banknotları yakarak dövizdeki artışa neden olanlara tepki gösterdi.

1 DOLARLIK BANKNOTLARI YAKTI

Cumhurbaşkanı'nın 'doları TL ya da altına çevirin' çağrısına vatandaşlardan destek çığ gibi büyürken, Adana'da bir vatandaş bir deste 1 dolarlık banknotu yakarak destek verdi.


ÇEVREDEKİ VATANDAŞLAR DA DESTEK VERDİ

Abdulbaki Orhan, eline aldığı bir deste 1 dolarını hem doların yükselişine hem de Fetullahçı Terör Örgütü'ne tepki olarak sokak ortasına çakmakla yaktı. Orhan, dolarları tek tek yakarken çevredeki vatandaşlar da destek verdi.


"RUHUNU 1 DOLARA SATMIŞ FETÖ'CÜLERE TEPKİ OLARAK YAKIYORUM"

Cumhurbaşkanı'nın çağrısına uyarak bin dolarını bozdurduğunu, elinde bulunan 1 dolarları ise yaktığını belirten Orhan, "Bu 1 dolarları ruhunu 1 dolara satmış FETÖ'cülere tepki olarak yakıyorum. Ayrıca vatana, millete ve Cumhurbaşkanımıza destek olsun diye yakıyorum. Bizim bunların parasına ihtiyacımız yok. Bütün zorluklara göğüs gerdik bunun da üstesinden geleceğiz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Recep Tayyip Erdoğan Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title