Haberler

Söğütlü ve Ferizli Muhtarlarından SEDAŞ'a Tebrik Ziyareti

SEDAŞ Dağıtım Direktörü olarak atanan Dr.Ersan Şentürk'ü ziyaret ederek, SEDAŞ yöneticileri ile birlikte düzenlenen toplantıya katılım sağladılar.

Dr.Şentürk,"Muhtarlar SEDAŞ'ın en önemli paydaşları içinde yer almaktadır."

SEDAŞ Sakarya eğitim salonunda gerçekleşen toplantıda; SEDAŞ Dağıtım Direktörü Dr.Ersan Şentürk, SEDAŞ Şebeke Yapım Müdürü Gökhan Öztürk, SEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan, SEDAŞ Sakarya İl Yöneticisi İbrahim Açıkalın ve SEDAŞ Ferizli-Karasu-Kaynarca ve Söğütlü Şebeke Operasyon Bölge Sorumlusu Can Ilgaz ile yaklaşık 30 mahalle ve köy muhtarı bir araya geldi. SEDAŞ'ın elektrik dağıtım faaliyetlerinin ve elektrik şebekesi ile ilgili olan talep ve önerilerin dinlendiği, çözüm alternatiflerinin üretildiği toplantı, etkin bir iletişim atmosferi içinde tamamlandı.

Dr.Şentürk,"Muhtarlar SEDAŞ'ın en önemli paydaşları içinde yer almaktadır."

Toplantının açılış konuşmasını yapan SEDAŞ Dağıtım Direktörü Dr.Ersan Şentürk, elektrik altyapısı, şebeke yatırım ve bakım onarım çalışmaları ile aydınlatma tesisleri hakkında Söğütlü ve Ferizli muhtarlarına detaylı bilgiler aktardı. Dr.Şentürk, "2017 yılına girdiğimiz günlerde ekiplerimiz gece gündüz demeden kesintisiz enerji vermek için kara ve soğuğa rağmen mücadele ederek başarılı bir kar mesaisi dönemi geçirmiştir. SEDAŞ'ın en önemli paydaşı olan sizlerin de desteği ile saha çalışmalarımızı omuz omuza gönül gönüle hep birlikte yürüttük. Bu bağlamda SEDAŞ ekiplerimize sürekli destek veren siz muhtarlarımıza bizler de bir kez daha teşekkür ediyoruz."dedi. Dr.Şentürk, tesis yatırım çalışmaları, şebeke bakım onarım ve aydınlatma konularında her zaman kendisine ulaşılabileceğini belirtirken, siz değerli paydaşlarımız ile doğru olanı, ülkemiz koşullarında verebileceğimiz hizmetin en iyisini vermek için çalışmalarımızı sürdürdüğümüzü paylaşmak, yatırımlarımızı yaparken, önceliklerimizi belirlerken, yerel yönetimlerin görüşlerini aldığımızı, Enerji Bakanlığı, TEDAŞ ile işbirliği yaptığımızı bilmenizi isteriz."dedi. Dr. Şentürk SEDAŞ özelinde Dağıtım Şirketlerinin yatırım süreçlerini nasıl sürdürdüklerini de anlattı. Dr. Şentürk aydınlatma ve tarımsal sulamanın SEDAŞ'ın önemli ve öncelikli konuları içinde yer aldığını da sözlerine eklerken, Muhtar talepleri sırasında aynı anda ekibine gerekli talimatları da vererek Muhtarların taleplerinin incelenmesini istedi.

Toplantı sonrası hatıra fotoğrafı çektiren Söğütlü ve Ferizli muhtarları, SEDAŞ yöneticilerine gösterilen ilgiye teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sakarya Ferizli Söğütlü Karasu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title