Haberler

Ziraat Bankası cumartesi açık mı? Ziraat Bankası saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Hafta sonu bankaların açık mı kapalı mı olduğu sorusu en çok araştırılan konulardan biridir. Ziraat Bankası merak edilen bankalar arasında üst sıralarda yer alıyor ve Ziraat Bankası cumartesi açık mı? Sorusu bu nedenle gündemde yer alıyor. Peki, Ziraat Bankası cumartesi açık mı? Ziraat Bankası saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Ziraat Bankası cumartesi açık mı? Sorusu, banka işlemi yapacak olan kişiler tarafından araştırılmakta. Vatandaşlar günlük banka işlemleri için planlamalarını banka açılış ve kapanış saatlerine, banka öğle arası saatlerine göre yapmaktadır. Bu kapsamda Ziraat Bankası cumartesi açık mı? Sorusu birçok kişi tarafından merak edilmektedir. Peki, Ziraat Bankası cumartesi açık mı? Ziraat Bankası saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

ZİRAAT BANKASI CUMARTESİ AÇIK MI?

Bankalar genellikle hafta içi Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma günleri hizmet verip, Hafta Sonu yani kapalı olurlar. Ziraat Bankası şubeleri saat 09.00-12.30 ve 13.30-17.30 saatleri arasında hizmet vermektedir. Ziraat Bankası şubeleri Cumartesi günü hizmet vermemektedir. Banka Pazar günleri ise kapalıdır.

ZİRAAT BANKASI ÇALIŞMA SAATLERİ

PAZARTESİ: 09.00-17.00

SALI: 09.00-17.00

ÇARŞAMBA: 09.00-17.00

PERŞEMBE: 09.00-17.00

CUMA: 09.00-17.00

CUMARTESİ - PAZAR: Kapalı

Ziraat Bankası cumartesi açık mı? Ziraat Bankası saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

ZİRAAT BANKASI KAÇTA AÇILIYOR?

Bankacılık işlemleri sabahın erken saatlerinde gerçekleştirebilirsiniz. Ziraat Bankası hafta içi her gün mesaiye 09.00'da başlıyor. Ayrıca, mesai saatleri tüm şubeler için geçerlidir.

ZİRAAT BANKASI ÖĞLE ARASI SAATİ KAÇA KADAR?

Her banka gibi Ziraat Bankası'nda öğle molası vardır. Öğle molası genellikle 12.30'da verilir. Yaklaşık 1 saatlik aradan sonra 13.30'da mesaiye başlanır.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Ziraat Bankası Gündem Finans Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title