Haberler

Yasemin Özilhan kimdir? Kaç yaşında, nereli? Hangi dizilerde rol almıştır?

Güncelleme:

Doktorlar dizisinin Ela'sı Yasemin Özilhan nereli, kaç yaşında, burcu ne, kilosu, boyu ve diğer hakkındaki bilgileri öğrenmek için haberimize girebilirsiniz.

Reyting rekorları kıran Doktorlar dizisinin doktor Ela'sı Yasemin Özilhan kimdir, sanatçılık hayatı vb. bilgileri için yazımızı okuyabilirsiniz.

YASEMİN ÖZİLHAN KİMDİR?

Yasemin Özilhan 22 Ocak 1985 Hamburg doğumlu eski model ve Türk oyuncudur. Evlenmeden önceki soy ismi Ergene'dir.

Yasemin Özilhan oyunculuktaki en büyük yükselişini Doktorlar dizisi Ela karakteri ile yapmıştır. Aşk Oyunu dizisinde Ekin Serbest Teksoy karakteri ile de epeyce beğeni toplamıştır. Yasemin Özilhan İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü mezunudur. 16 Temmuz 2011 yılında İzzet Özilhan ile evlenmiştir. 2012 doğumlu Emine isminde ve 2013 doğumlu Ela isminde iki kız çocuğu vardır.

2008 yılından günümüze kadar oyunculuk yapmayan Yasemin Özilhan, 2019 senesinde Fox TV'de yayınlanan Mucize Doktor dizisinde Doktor Ela rolü ile konuk oyuncu olmuştur.

Yasemin Özilhan (Ergene) doğum tarihi: 22 Ocak 1985

Yasemin Özilhan (Ergene) kaç yaşında: 35 yaşında

Yasemin Özilhan (Ergene) nereli: Almanya - Hamburg

Yasemin Özilhan (Ergene) boyu kaç: 1.74 metre

Yasemin Özilhan (Ergene) kilosu kaç: 55 kilo (son verilere göre)

Yasemin Özilhan (Ergene) burcu ne: Kova

YASEMİN (ERGENE) ÖZİLHAN'IN ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER

2002 : Koçum Benim (TV Dizisi)

2003 : Vizontele Tuuba (Film)

2004 : Çocuğun Var Derdin Var (TV Dizisi)

2005 : Aşk Oyunu (TV Dizisi)

2006 - 2010 : Doktorlar (TV Dizisi)

2008 : Babam Adam Olacak (TV Dizisi)

2019 : Mucize Doktor (TV Dizisi) (Konuk oyuncu)

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Yasemin Özilhan Ergene Gündem Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title