Haberler

Yasak Elma 149. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma 149. fragman izle! Yasak Elma dizisi oyuncuları kimler? Yasak Elma konusu ne?

Güncelleme:

Fox TV ekranlarında Yasak Elma dizisi yeni bölümü izleyicilerin beğenisini topladı. Konusu ile dikkat çeken filmde başarılı oyunculuk performansları beğeni toplarken Yasak Elma dizisi oyuncuları kimler? Yasak Elma konusu ne merak edildi. Yasak Elma 149. fragman izle! Yasak Elma 149. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma 149. bölüm fragmanı çıktı mı? Yeni bölümde neler olacak?

Yeni bölümü başlayan Yasak Elma Fox TV ekranlarında bugün izleyici ile buluştu. Büyük beğeni toplayan dizi konusu ile dikkat çekiyor. Yeni sezona bomba gibi başlayan Yasak Elma'da yeni bölüm fragmanı çıktı mı merak ediliyor. Son bölümde yaşananlar sonrası yeni bölüm daha da merak edildi. Yasak Elma 149. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yasak Elma 149. fragman izle! Yasak Elma 148. bölüm fragmanı ne zaman yayımlanacak?

YASAK ELMA DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çağatay'ın Doğan'a yaptıklarından sonra Doğan gözünü karartır ve Çağatay'dan ebediyen kurtulmaya karar verir. Ne yazık ki, planı sandığı gibi gitmeyecek ve büyük bir felaketle sonuçlanacaktır.

ASAK ELMA YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yıldız, Ender ve Handan şirketin başına geçmişlerdir. Doğan Yıldız'ın şikayeti üzerine cezaevine girmiştir. Yıldız'ın huzurlu yeni hayatı, Doğan'ın intikam yeminiyle bozulacaktır.

YASAK ELMA 149. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yasak Elma 149. bölüm fragmanı haberimizin en sonunda yer almaktadır.

YASAK ELMA DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Şevval Sam/Ender Argun/Ekinci

Talat Bulut/Halit Argun

Eda Ece Yıldız/ Argun/Yılmaz

Şafak Pekdemir/Zehra Argun

Buçe Buse/Kahraman Lila Argun

Barış Aytaç/ Caner Çelebi

İlber Uygar Kaboğlu/Erim Argun

Nilgün Türksever/Zerrin Taşdemir

Barış Kılıç/Kaya Ekinci

Doğaç Yıldız/ Yiğit Ekinci

Nesrin Cavadzade/Şahika Ekinci

Gökhan Alkan/Kerim

Can Nergis/ Mert

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Yasak Elma Şevval Sam Eda Ece Fox Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title