Haberler

Yabani CANLI izle! NOW TV Yabani 30. bölüm CANLI izleme linki!

12 Eylül Salı günü ekran yolculuğuna başlayan, hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Yabani, köklü bir aileden kaçırılıp sokakta yaşam mücadelesi ile başlayan bir hayatın malikaneye uzanma yolculuğunu konu alıyor. Peki, NOW TV Yabani 30.bölüm CANLI izleme linki var mı? Yabani CANLI izle!

Köklü bir aileden kaçırılıp sokaklara düşen bir çocuğun, yıllar sonra evine dönmesi ile kendini yeniden var etme mücadelesini anlatan Yabani, izleyicilerin merak konusu oldu. Yabani CANLI izle! NOW TV Yabani 30.bölüm CANLI izleme linki!

YABANİ OYUNCULARI

Dizinin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur, Dolunay Soysert, Bertan Asllani ve Şebnem Hassanisoughi Bilgiç yer alırken dizide ayrıca; Osman Alkaş, Ayşegül Ünsal, Sezer Arıçay, Birgül Ulusoy, Rojbin Erden, Seray Özkan, Selim Can Yalçın, Ramiz Mullamusa, Güray Görkem, Bartu Dilmen, Aleyna Al, Aşkın Şenol gibi başarılı isimler de rol alıyor.

Yabani CANLI izle! FOX TV Yabani 1.bölüm CANLI izleme linki!

YABANİ CANLI İZLEME LİNKİ VAR MI?

Yabani dizisini NOW TV platformlarından canlı olarak izleyebilirsiniz.

Yabani CANLI izle! FOX TV Yabani 1.bölüm CANLI izleme linki!

YABANİ 30 BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Neslihan ve Güven karşılarına çıkan tüm engellerin ardından yirmi yıllık aşklarına sarılırlar. Serhan onlara kurduğu oyunun patlayacağı anı keyifle beklerken, Güven ve Neslihan aşkın her engeli aşacağı inancına kendilerini kaptırmıştır. Fakat bu aşk, kardeşliklerini yeni yeni kabullenen Yaman ve Alaz'ı eski günlere döndürecek gibidir. Alaz'ın Asi'ye olan aşkı ise aralarındaki sınıf farkıyla sınanmak üzeredir. Aşkları bu sınavı da aşacak kadar kuvvetli midir?

Yaman'ı küçükken aslında kimin kaçırdığı sırrı ise artık kaçınılmaz bir şekilde adım adım çözülme yoluna girmiştir. Neslihan'ın nihayet mutluluğu bulduğuna inanan Feride de taşıdığı bilgileri polisle paylaşmaktadır. Elif, Şebnem'in ve ona suç ortaklığı ettiğine inandığı Rüya'nın peşindedir. Melek'in söylediklerinden sonra Rüya artık annesini gerçekleri anlatması için sıkıştırır. Fakat öğrendiklerini Yaman'la paylaşması mümkün olacak mıdır? Gerçekler mi daha güçlüdür, yoksa ikisinin birbirlerine karşı sarsılmaz güvenleri mi? Yaman'la Rüya'nın aşkı da Melek'in akıbetiyle sınanmak üzeredir.

Yabani CANLI izle! FOX TV Yabani 1.bölüm CANLI izleme linki!

Yabani CANLI izle! FOX TV Yabani 1.bölüm CANLI izleme linki!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Elif seneler sonra kavuştuğu Yaman'a ve onun yakın çevresine polislik refleksiyle yaklaşır, en başta da Rüya'ya güveni yoktur. Bu da bütün arkadaşlık dengelerini sarsar. Edinilen yeni bilgiler, Elif'in haklı mı yoksa haksız mı olduğunu gösterecektir. Elif polis kimliği ile girdiği dünyada elinde öyle bir anahtar tutuyordur ki, kiminin kurtuluşu kiminin de kabusu olacaktır.

Özge tarafından Güven'den tamamen kopması için tehdit edilen Neslihan, denize düşerken Serhan'a sarılmak zorunda kalır. Neslihan hem Güven'i korumalı hem de Serhan'ı kontrol altında tutmalıdır. Düğüm kimsenin hesaba katmadığı biri sayesinde çözülür ama Serhan kendisini yeniden olayların merkezine koyacak bir oyun alanı bulmuştur bile.

Babası Zafer'in karanlık mirasından kendini sıyırmak zorunda olan Tolga'ya Yaman el verir. Mekanda bütün gençler el birliği ile çocuklar için bir eğlence düzenler. Asi ve Alaz, ölümle burun burunayken birbirlerine ilan-ı aşk ettikten sonra, ilişkilerinde atladıkları boyutun farkındadırlar. Fakat etkinlik sırasında Rüya bütün dünyasını alt üst eden bir bilgi edinir. Şimdi bir karar vermek zorundadır. Sonraki adımları ile Elif'i haklı mı çıkaracak, yoksa Yaman'a duyduğu büyük aşka sadık mı kalacaktır?

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Yabani Dizi Gündem Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title