Haberler

18 telefonda WhatsApp dönemi bitiyor! Bir anda çalışmayı bırakabilir

WhatsApp eski Android telefonlarda çalışmayı bırakacak. Android işletim sistemi 4.1 veya daha eski olan telefonlarda WhatsApp çalışmayacak. Listede; Samsung'un 5, HTC'nin 3 modeli bulunuyor. Telefonunuzun listede olup olmadığını kontrol edin.

WhatsApp, Android işletim sistemi 4.1 veya daha eski olan Android akıllı telefonları desteklemeyecek. Destekler sona erdikten sonra kullanıcılar gelecekteki güncellemeleri alamayacak. İlerleyen dönemde bu telefonlarda anlık mesajlaşma uygulaması kullanılamayacak.

WhatsApp, güncelleme, gizlilik ve deneyimleri iyileştirmek için düzenli olarak güncelleme getiriyor. Android ve iOS sistemleri içingetirilen yeni sürümler eski telefonları desteklemiyor. Eski veya güncelliğini yitirmiş işletim sistemlerine yönelik destekler kaldırılıyor.

Meta'nın sahip olduğu popüler mesajlaşma uygulaması, 24 Ekim'den sonra Android sürümü 4.1 ve daha eski sürümlerde çalışan akıllı telefonlarda destek vermeyi bırakacak.

Bu telefonlarda WhatsApp güncelleme alamayacak ve çalışmayı bırakacak. Listede Samsung'un 5 modeli bulunuyor.

WHATSAPP 4.1 GÜNCELLEMESİ ALMAYACAK TELEFONLAR

Samsung Galaxy Note 2

HTC One

Sony Xperia Z

LG Optimus G Pro

Samsung Galaxy S2

Samsung Galaxy Nexus

HTC Sensation

Motorola Droid Razr

Sony Xperia S2

Motorola Xoom

Samsung Galaxy Tab 10.1

Asus Eee Pad Transformer

Acer Iconia Tab A5003

Samsung Galaxy S

HTC Desire HD

LG Optimus 2X

Sony Ericsson Xperia Arc3

Nexus 7 (Android 4.2'ye yükseltilebilir)

Haberler.com / Tahsin Erkin Erk - Gündem

İşletim Sistemi Samsung Htc Gündem Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda alternatif yol güzergahları neler? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar açık? Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar? 2024 Simit Fiyatları: İstanbul ve Ankara'da Simit Ne Kadar? Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title