Haberler

Volkan Babacan kadroya alınmadı mı? Milli maçta yok mu, neden yok, kadroya çağrılmadı mı? Türkiye maçında Volkan Babacan neden oynamıyor?

Güncelleme:

Euro 2020 maçları bugün başlıyor. Türkiye Euro 2020 kadrosunda kimler olacak merak edildi. Bugünkü maçta yer almayan isimlerden birisi Volkan Babacan oldu. Peki, Volkan Babacan neden turnuvada yok? Volkan Babacan kadroya çağrılmadı mı? Volkan Babacan kadroda yer almıyor mu? Volkan Babacan neden maçta yok? Tüm detaylar yazımızda...

Euro 2020 turnuvası bugün İtalya-Türkiye maçı ile başlıyor. Maçlar başlamadan önce kadroda bulunmayan oyuncular hakkında araştırma yapıldı. Peki, Volkan Babacan kadroda var mı? Volkan Babacan maçta yer alacak mı? Volkan Babacan maçta neden oynamıyor? Volkan Babacan Euro 2020 turnuvasında neden yok?

VOLKAN BABACAN EURO 2020 NEDEN OYNAMIYOR? NEDEN YOK?

TFF'nin resmi sitesinde yer alan bilgiye göre Volkan Babacan, Euro 2020 A Milli Takım kadrosunda yer almadığı için bu turnuvada oynamayacak. 26 kişilik kadroya Volkan Babacan çağrılmadı. Bundan dolayı Volkan Babacan kadroda bulunmadığı için maçta yer almıyor.

EURO 2020 TURNUVASI İÇİN KADROYA KİMLER ÇAĞRILDI?

Euro 2020 turnuvası için A Milli Takım kadromuza genellikle genç oyuncular çağrılmıştır. Kadrodaki futbolculara baktığımızda hemen hemen hepsinin en fazla 1994-1995 doğumlu oldukları görülmektedir. Kadrodaki en tecrübeli ve büyük isim 1985 doğumlu Burak Yılmaz oldu. Kadrodaki en genç oyuncu ise 21.05.2001 doğumlu Rıdvan Yılmaz oldu.

Şimdi sizler için Türkiye'nin Euro 2020 turnuva kadrosunu paylaşalım.

Volkan Babacan kadroya alınmadı mı? Milli maçta yok mu, neden yok, kadroya çağrılmadı mı? Türkiye maçında Volkan Babacan neden oynamıyor?

TÜRKİYE EURO 2020 KADROSU

KALECİLER:

Altay Bayındır

Fehmi Mert Günok

Uğurcan Çakır

DEFANS:

Mehmet Zeki Çelik

Çağlar Söyüncü

Kaan Ayhan

Merih Demiral

Mert Müldür

Ozan Muhammed Kabak

Cengiz Umut Meraş

ORTA SAHA:

Yusuf Yazıcı

Dorukhan Toköz

İrfan Can Kahveci

Okay Yokuşlu

Orkun Kökçü

Ozan Tufan

Taylan Antalyalı

Hakan Çalhanoğlu

FORVET:

Burak Yılmaz

Cengiz Ünder

Abdülkadir Ömür

Muhammed Kerem Aktürkoğlu

Halil İbrahim Dervişoğlu

Kenan Karaman

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Volkan Babacan Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title