Haberler

Veda Mektubu canlı izle! Kanal D Veda Mektubu 20. bölüm canlı izle! Veda Mektubu dizisinin canlı izleme linki var mı? Yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme:

Kanal D'nin sevilen dizisi Veda Mektubu bugün 20. bölümü ile ekranlara geliyor. Diziyi internetten canlı izlemek isteyenler, Veda Mektubu canlı izle! Kanal D Veda Mektubu 20. bölüm canlı izle! Veda Mektubu dizisinin canlı izleme linki var mı? Yeni bölümde neler olacak? araştırması yapıyor. 17 Temmuz 2023 Kanal D canlı izleme yayını var mı? Veda Mektubu canlı yayın nereden izlenir, hangi siteden? İşte detaylar...

Veda Mektubu, Most Production imzalı, ilk bölümü 27 Şubat 2023 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş'ın üstlendiği, senaryosunu Deniz Akçay'ın kaleme aldığı dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Veda Mektubu canlı izle! Kanal D Veda Mektubu 20. bölüm canlı izle! Veda Mektubu dizisinin canlı izleme linki var mı? Yeni bölümde neler olacak?

VEDA MEKTUBU CANLI YAYIN NEREDEN İZLENİR?

Veda Mektubu dizisini Kanal D televizyonlarından izleyebildiğiniz gibi Kanal D'nin resmi web sitesi üzerinden de seyredebilirsiniz.

VEDA MEKTUBU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aslı, Barış tarafından kaçırıldıktan sonra boğulmaya çalışılıyor. Mehmet son anda Barış'ı ve Aslı'yı buluyor ve Aslı'yı kurtarmak için denize atlıyor. Barış kaçarken, Mehmet Aslı'yı sudan çıkarıyor. Ama Aslı'nın nefes alıp vermesi duruyor. Peki Aslı öldü mü?

VEDA MEKTUBU YENİ BÖLÜMLER NELER OLACAK?

Aslı Barış'ın yaşadığını öğrenince deliye döner. Barış Aslı ve Mehmet'in yaşadığı yere gelerek onları öldürmek ister. Barış, Hatice'yi zorlayarak Aslı'yı bahçeye indirir. Ama Mehmet, Barış'ın geldiğini anlayarak ona bir sürpriz yapar. Karşısında Mehmet'i gören Barış silahını alır ve ateş eder. Peki, Mehmet vuruldu mu?

VEDA MEKTUBU OYUNCU KADROSU

Nurgül Yeşilçay : 1- : Alanur Yıldız

Selim Bayraktar : 1- : Ziya Karlı

Rabia Soytürk : 1- : Aslı Yıldız

Emre Kıvılcım : 1- : Mehmet Karlı

Bennu Yıldırımlar : 1- : Seher Karlı

Hazar Motan : 1- : Beste

Oğuzhan Şener : 1- : Hakan

Hakan Karsak : 1- : Nevzat

Ümmü Putgül : 1- : Feride

Hande Elaman : 1- : Hatice

Ahmet Kaynak : 1- : Melih Güngör

Elif Çakman : 1- : Zühre

Kerem Alp Kabul : 1- : Selçuk

Asya Kasap : 1- : Derin

Elif Uslusoy : 1- : Mine

Deniz Altan : 1- : Fatoş

Elena Viunova : 1- : Keti

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Veda Mektubu Kanal D Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title