Haberler

Uslu Duramayanlar Serkan Şenalp kimdir? Serkan Şenalp kaç yaşında, nereli? Serkan Şenalp biyografisi!

Güncelleme:

Selena dizisinde Ozan karakteri ile bilinen Serkan Şenalp'in hayatı merak edildi. Peki, Uslu Duramayanlar Serkan Şenalp kimdir? Serkan Şenalp kaç yaşında, nereli? Serkan Şenalp hayatı ve biyografisi nedir?

ATV'nin fantastik dizisi "Selena"da Ozan karakterini oynamıştır. Digitürk Sinek'te Selin Altay ile beraber 200 bölüm talk show yapmışlığı vardır. Peki, Uslu Duramayanlar Serkan Şenalp kimdir? Serkan Şenalp kaç yaşında, nereli? Serkan Şenalp hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar haberimizde...

USLU DURAMAYANLAR SERKAN ŞENALP KİMDİR?

Serkan Şenalp (d. 2 Kasım 1985; İstanbul, Türkiye), Türk dizi ve sinema oyuncusu.

2003 yılında Çağrıbey Anadolu Lisesi'nden mezun olmuştur. 2010 yılında Kocaeli Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünü bitirmiş ayrıca aynı sene içerisinde Anadolu Üniversitesi Medya ve İletişim bölümünden mezun olmuştur. Hâlen Ahmet Yesevi Üniversitesi Yerel Yönetimler Yüksek Lisans öğrencisidir. Aslen İstanbulludur.

Televizyon Kariyeri 2005 yılında ardı ardına oynadığı ödüllü reklam filmleri ve atv'de yayınlanan İlk Göz Ağrısı adlı televizyon dizisiyle başladı. ATV'nin fantastik dizisi "Selena"da Ozan karakterini oynamıştır. Digitürk Sinek'te Selin Altay ile beraber 200 bölüm talk show yapmışlığı vardır.

Önceden Kanal 1 ekranlarında hafta içi akşamları Selin Altay'la beraber GençLink isimli bir program hazırlayıp sunmuştur. 2015 yılında Sen Benimsin dizisinde Beşir karakterini canlandırmıştır.

Oynadığı Diziler

2019: Uslu Duramayanlar - Belgesel

2018: Babamın Günahları - Ferhat

2017: Yüz Yüze - Ali Yanık

2015: O Hayat Benim - Cemal

2015: Sen Benimsin - Beşir

2013: Fatih Harbiye

2013: Yağmurdan Kaçarken - Erdi

2011: Hayat Devam Ediyor - Malik

2011: Kızım Nerede - Emre

2006: İlk Aşkım - Ufuk

2006-2009: Selena - Ozan

2005: İlk Göz Ağrısı - Meriç

Sinema Filmleri

Birleşen Gönüller (Niyaz) - 2014

Gölgesizler (Ramazan)

Kirpi

Anadolu Kartalları (Cevdet)

Uzaklarda Arama

Cahide Devekuşu'nun Açık Evliliği

Klipleri

Sinem'in '"Yaz Yağmuru" ve müzik piyasasına yeni giriş yapan "Gece" adlı grubun ilk klibi olan "aşık mıyız" da ve 'Ceynur'un "Tanrı beni duydu" ve Kolpa'nın "Böyle Ayrılık Olmaz" klibinde oynadı. Daha sonra Oğuzhan Koç'un "Küsme Aşka" klibinde oynadı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Serkan Şenalp Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title